reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kotuska od tego testu z oxy juz ktg dobrze wychodzi. Wg dr przeszlam pozytywnie test

Lilka dzis weszłam w 38 tc. Chyba dziś jeszcze dziecko byłoby wczesniakiem, jutro już nie

Lilka już bym chciała :) juz ten pierwszy szok typu - nie mam łóżeczka zrobionego, w domu nie posprzatane, i jak ja sobie poradzę z dzieckiem... mam za sobą :-D no takimi bzdurami się przyjmowałam i przez to taki stres był że aż nogi mi się trzesly :-D
Dziś dużo pochodzę i zobaczymy jak wyjdzie ktg

Smerfeta to czekamy na decyzję pani ordynator ;-) Ty szczęściaro odpoczywasz to się nie dziw, że się dobrze czujesz. Ja cały dzień na nogach, obowiązków jeszcze sporo, do tego szkoła rodzenia i ostatnie zakupy więc dopiero od około 18-19-tej mogę sobie poodpoczywać a i tak ciągle wymyślam co jeszcze mogę zrobić.

Umówiłam się na sesję brzuszkową na poniedziałek, pani fotograf przyjedzie do mnie do domu, kazała przygotować ubrania z lejących materiałów, typu długa spódnica, do tego podkoszulek na ramiączkach lub top i skąd ja mam je wziąć? ;-) Przygotuję kilka zestawów ubrań, może coś wspólnie wybierzemy.

Kasik oj jakbym chciała byś poodpoczywala sobie na łóżku obok ;-) oczywiście tak prewencyjnie, ale przynajmniej byłoby wesoło :)
widze że fajna sesja Ci się szykuje. Może przygotuj też duże, zwiewne chusty, a nóż fotograf coś z tego wykombinuje. Moze M zrobiłby mi zdjecie brzucha bo już dawno nie robiłam a fajnie by było by został ślad dla potomnych :)

Smerfeta oj byloby wesolo ;) Dzieki za pomysl z chustami, widzialam na stronie pani fotograf wlasnie super zdjecie z chustami wiec moze bedzie miala ze soba bo ja mam tylko jakies pareo lub szale.

Cześć Dziewczyny !

my juz po oxy teście. Ledwo ze trzy skorcze, szyjka sie nic nie skróciła, zero otwarciA, nie da sie monitorować nawet wód plodowych. Jutro rano CC. Ech! Nie było co się nastawiac na SN. Los i tak zróbi po swojemu. I tak dobrze, ze nie czekają bez sensu cały tydzien, tylko jutro juz.

reklama
Do góry