reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ubezpieczenie jest na rok, i po roku albo przedłuzasz albo nie...co do sum to nie pamietam dokładnie przyjda wszystkie dokumenty poczta to poczytam, duzo wymieniała chorób na które dziecko jest ubezpieczone zeby leczyc

Cześć Dziewczyny.

A my juz dzis w szpitalu, po USG, dziecko ma podobno 4 kg, po ktg, po badaniach, szyjka twarda i zamknięta. Jutro test oxy. Ale chyba sa sami zaskoczeni, ze jestem tak całkowicie poblokowana. I co ja teraz zrobię? A przy badaniach boli jak diabli...... Po 19- tej na ktg miałam dwa skorcze! :-D

Smerfeta to mamy te same badania, ja jeszcze mam chodzić na cwiczenia dla ciężarnych na rehabilitacje. Bo na sali ja jedyna zdrowa i donoszona.

Mnie do pobierania krwi pepowinowej nie przekonali - ale uwazam ze każdy musi sam rozmyślić sprawę, bo nie jest łatwo zdecydować.

Agaawa wlasnie sie zastanawialam czy Ty juz tulisz synka do piersi. Niezla waga, u mnie moze byc podobnie ;)

A ja od kilku dni czuje, ze to juz koncowka. Czuje sie zmeczona, brzuch wystrzelil do przodu niesamowicie, jest mi ciezko chodzic. Chyba juz czas na takie samopoczucie ;)

Agawa, a ja sie własnie tak zastanawiałam dzis co tam u Ciebie. Jakos tak mi brakowało info o szczesliwych narodzianach..... kurcze Piotruś uparty facet !! Moze on chce na Alunie i mojego Kubusia poczekać i tak sobie we 3 na swiat przyjsc ?

Cześć!
Alusce odpowiada rytm życia szpitalnego. Od godz 6 wystawia mi nozke i jezdzi po boku. Spać się już nie dało

Agaawa nie martw się, dadzą Ci tyle oxy że szybko wszystko pójdzie. Trzymam mocno kciuki :-) A jakie ćwiczenia robisz? Bardzo jestem ciekawa tego, wyobrażam sobie że to coś pomagajacego przy porodzie?

Kasik a ja się nawet dobrze czuję. Nogi puchna tylko od czasu do czasu a tu w szpitalu jeszcze mi sie nie zdazylo. Tylko brzuch nocami twardnieje i przekrecenie się na drugi bok wymaga sporo wysilku ;-)

Agawaa powodzenia z oxy jak ja bylam tak poblokowana to po oxy nie zadziało się kompletnie nic a mialam duza dawke puszczana przez ponad 6 godzin... Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej. Powodzenia

Ordynator powiedziała ze nie wie co ze mną zrobić i jak wymyśli to mi powie :) Jednym slowem zastanawiają się czy mnie wypuścić bo na poród jest jeszcze za wcześnie. Tak więc czekam....

reklama
Do góry