reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

2 godziny na pooperacyjnej Hania byla caly czas ze mna i moj m tez na zmiane z moja mama. Po 2 godzinach na sale normalna i caly czas byla ze mna corka dopiero o godz 20 ja zabrali juz na noc. Ja nie bralam octaniseptu bo nie musialam. Ja to w ogole piereszy raz przewijalam Hanke w 3 dobie wiec ominely mnie smulki i nawet nie wiem jak to wyglada. Jak zabierali na badania to juz przywozili przewinieta.

reklama
No tyle nie mozna jesc bo to w koncu operacja... Ja to mialam takie dobre jedzenie w szpitalu raz na obiad byly nawet kluski na parze z owocami ze smietana i cukrem :-D

To i ja się czegoś nauczyłam od Was :-) z octaniseptem jednak zamotalam się - tez zabrać?

Co do kurierów to dodam jeszcze ze dziś robiliśmy zakupy internetowe w Tesco bo żadne z nas nie doniosloby większych zakupów :-) dostawca z tesco przyniósł wszystko do kuchni bez żadnego marudzenia, ale może oni mają taki standard...

Dobrej nocy :-)

montana gratulacje i czekamy na info od Ciebie jak poszło :-)

Kasik u mnie w szpitalu położna kazała mi dla małej brać ubranka, pampersy, chusteczki. Pewnie muszę jeszcze mieć ręcznik i coś w co zawiną mi małą, czyli jakiś kocyk lub rożek. Z kosmetyków biorę tylko do pupy i może ten octenisept, bo u mnie kąpią pod kranem i nie używaja kosmetyków, więc dopiero w domu będę używać. A jak coś to mąż dowiezie.

Po operacji niestety tak jest, że sama nie możesz wstać, tylko musi być pielęgniarka/położna i jeść dopiero na drugi dzień i to dieta lekkostrawna, lub sama zupa i woda. A dzień przed też chyba tylko do 18 można jeść i potem już nic, a na pewno nie śniadanie.

Ja to się chyba spakuję w 1 większą torbę dla siebie i dla małej w mniejszą walizkę.

Joasia, ja zamierzam właśnie zamówić taką poduszkę klin, tylko nie za taką cenę :) Wydaje mi się cena baaardzo za wysoka, szczególnie, że i tak ma być pod materacem. No i mam zamiar używać jej od razu żeby nie wkładać ręczników, czy kocy pod materac :)

reklama
Kasik ja stawilam sie na 12 a sniadanie moglam zjesc do godziny 6 rano wiec 6 godzin przed nie jadlam. Nie trzeba sie tak glodzic

Do góry