reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kotuska wozek super :) to teraz sensownej jak wyprawkamorawie zakupiona , nie znasz dnia ani godziny :p
Anulla wiem ze sie przeterminowal ale z telefonu nie mogę zmienić a
Jakos komputera nie chce mi sie włączyć :p
Bede musiała sie zmusić hihi

reklama
Długo się starałam o ten cud bo 6,5 lat:-( a teraz jak się udało to się boję o kazdy dzień, choć nic mi nie jest. Żadnych plamień, bóli brzucha, skurczy, mdłości. Jestem ospała i zmęczona a dziś nawet słaba bo apetytu brak. Jem bo muszę.
Termin z kalkulatora biorąc pod uwagę dzień pobrania komórek mam na 10 października:tak:
Kotuśka bardzo fajny wózek, w sumie jeszcze trochę czasu masz ale lepiej być przygotowanym;-)

Gizas witaj! Cudowna wiadomość, ze serduszko widziałaś. Zycze nudnej ciazy, bezproblemowej. Należy Ci sie po tych wszystkich latach!

Smerfeta biedaku, martwić sie o Ciebie zaczelam. O co chodzi z tymi oczami. Hmmmmm.... Czekam na informacje po wizycie u okulisty. Nie ma żartów.

Kotuska piekny wozeczek! Gratuluje.

Kasik
http://www.covidien.com/imageServer.aspx/doc274386.pdf?contentID=39383&contenttype=application/pdf

to katalog pończoch. Wyślij mi kobieto swoje wymiary na prwa: długość nogi od podłogi do pośladka, szerokość uda w najgrubszym miejscu i szerokość łydki w najgrubszym miejscu. Zobaczę co sie da zrobić. Niestety my działamy głownie na rynku szpitalnym, ale mnóstwo hurtowni medycznych z nami współpracuje w całej Polsce, jakby popytać, to napewno zamowią. I nie martw sie na zapas. Ale jak wiesz ze macie duze ryzyko w rodzinie, to powinniście tego pilnować przy okazji jakichkolwiek zabiegów chirurgicznych.

Witaj gizas też Cię kojarzę :)
Smerfeta paciorkowiec to podobno czeste ale nie groźne dostaniesz anty przed porodem i tyle. To ci wyszlo z tego posiewu gbs? Ja mam to za tydzień dopiero robić:/

Też się pochwałę z tamtego tygodnia ;)
NIKODEM 34TC

Załączniki

• 1424871275280.jpg
    1424871275280.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 52
GizaS, gratulacje i witamy ;)

Kotuska, super wózek też go chciałam ale kolory mi się nie podobały a ten jest fajny ;)

Milena, ale masz śliczny malutki brzuszek ;)

Kotuska wózek fajny. Kolorek nie za jasny nie za ciemny. Fajny. To mnie nastraszylas ta koleżanką :) ja mam termin na 1.04 :/
Z jej małym wszystko ok?
Tez mówię mojemu że mama nie gotowa :) kiedy ty masz termin bo na tel sygnatur nie widzę? rzeczy do szpitala mam ułożone na jednej półce ale trzeba będzie jednak wrzucić juz do torby.
Zakupy z allegro poprzychodzily. Kolderka lux. Kasik dzięki za polecenie :)
Staniki z alles super ten caffe latte cudo. Drugi kupiłam alles inez tez spoko. Nawet koszule przyzwoite po 20 zł to całkiem całkiem a co lepszego mi trzeba. Trzecią kupiłam za 60 w esotiqu udało mi się bo też do karmienia ale to w sklepie stacjonarnym bo necie nie ma.

Smerfeta ja też mam niestety paciorkowca, najpierw sie tym przeraziłam ale lekarka sie ostatnio śmiala ze to nic poważnego i dostane antybiotyk :tak:

Genna kochana mam nadzieje ze Twoje wizje sie sprawdzą co do porodu no bo ileż można czekać, wszyscy wkolo dzownią i pytaja :-D

Kotuska wózek super, tez chcialam Baby Designe już mialam go kupować ale wpadł mi w oko jeszcze inny.

Milena ale masz malutki brzusio jak na ten tydzien ciąży, śliczny, chyba całe nic przytyłaś :-p

reklama
Montana 8 kg nawet chyba nie całe. U mnie kobitki tak mają. Mama i siostra też miały małe brzuchy. I obie tez bezproblemowo rodziły sn i ja też mam taką nadzieję.

Do góry