reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kotuska wozek super :) to teraz sensownej jak wyprawkamorawie zakupiona , nie znasz dnia ani godziny :p
Anulla wiem ze sie przeterminowal ale z telefonu nie mogę zmienić a
Jakos komputera nie chce mi sie włączyć :p
Bede musiała sie zmusić hihi

reklama
Długo się starałam o ten cud bo 6,5 lat:-( a teraz jak się udało to się boję o kazdy dzień, choć nic mi nie jest. Żadnych plamień, bóli brzucha, skurczy, mdłości. Jestem ospała i zmęczona a dziś nawet słaba bo apetytu brak. Jem bo muszę.
Termin z kalkulatora biorąc pod uwagę dzień pobrania komórek mam na 10 października:tak:
Kotuśka bardzo fajny wózek, w sumie jeszcze trochę czasu masz ale lepiej być przygotowanym;-)

Gizas witaj! Cudowna wiadomość, ze serduszko widziałaś. Zycze nudnej ciazy, bezproblemowej. Należy Ci sie po tych wszystkich latach!

Smerfeta biedaku, martwić sie o Ciebie zaczelam. O co chodzi z tymi oczami. Hmmmmm.... Czekam na informacje po wizycie u okulisty. Nie ma żartów.

Kotuska piekny wozeczek! Gratuluje.

Kasik
http://www.covidien.com/imageServer.aspx/doc274386.pdf?contentID=39383&contenttype=application/pdf

to katalog pończoch. Wyślij mi kobieto swoje wymiary na prwa: długość nogi od podłogi do pośladka, szerokość uda w najgrubszym miejscu i szerokość łydki w najgrubszym miejscu. Zobaczę co sie da zrobić. Niestety my działamy głownie na rynku szpitalnym, ale mnóstwo hurtowni medycznych z nami współpracuje w całej Polsce, jakby popytać, to napewno zamowią. I nie martw sie na zapas. Ale jak wiesz ze macie duze ryzyko w rodzinie, to powinniście tego pilnować przy okazji jakichkolwiek zabiegów chirurgicznych.

Witaj gizas też Cię kojarzę :)
Smerfeta paciorkowiec to podobno czeste ale nie groźne dostaniesz anty przed porodem i tyle. To ci wyszlo z tego posiewu gbs? Ja mam to za tydzień dopiero robić:/

Też się pochwałę z tamtego tygodnia ;)
NIKODEM 34TC

Załączniki

• 1424871275280.jpg
    1424871275280.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 57
GizaS, gratulacje i witamy ;)

Kotuska, super wózek też go chciałam ale kolory mi się nie podobały a ten jest fajny ;)

Milena, ale masz śliczny malutki brzuszek ;)

Kotuska wózek fajny. Kolorek nie za jasny nie za ciemny. Fajny. To mnie nastraszylas ta koleżanką :) ja mam termin na 1.04 :/
Z jej małym wszystko ok?
Tez mówię mojemu że mama nie gotowa :) kiedy ty masz termin bo na tel sygnatur nie widzę? rzeczy do szpitala mam ułożone na jednej półce ale trzeba będzie jednak wrzucić juz do torby.
Zakupy z allegro poprzychodzily. Kolderka lux. Kasik dzięki za polecenie :)
Staniki z alles super ten caffe latte cudo. Drugi kupiłam alles inez tez spoko. Nawet koszule przyzwoite po 20 zł to całkiem całkiem a co lepszego mi trzeba. Trzecią kupiłam za 60 w esotiqu udało mi się bo też do karmienia ale to w sklepie stacjonarnym bo necie nie ma.

Smerfeta ja też mam niestety paciorkowca, najpierw sie tym przeraziłam ale lekarka sie ostatnio śmiala ze to nic poważnego i dostane antybiotyk :tak:

Genna kochana mam nadzieje ze Twoje wizje sie sprawdzą co do porodu no bo ileż można czekać, wszyscy wkolo dzownią i pytaja :-D

Kotuska wózek super, tez chcialam Baby Designe już mialam go kupować ale wpadł mi w oko jeszcze inny.

Milena ale masz malutki brzusio jak na ten tydzien ciąży, śliczny, chyba całe nic przytyłaś :-p

reklama
Montana 8 kg nawet chyba nie całe. U mnie kobitki tak mają. Mama i siostra też miały małe brzuchy. I obie tez bezproblemowo rodziły sn i ja też mam taką nadzieję.

Do góry