Sonia i Zosia juz takie kumate

a jakie śliczności

pewnie córeczki tatusiów
Mi brzucha tez brakowało ale takiego jaki teraz mam-płaski - nigdy nie mian wiec chwili trwaj
Montana jestes ty chuda i jakaś piłka przed tobà

ciesz sie jeszxze ruchami i bruchem potem juz maluch na brzuchu bedzie i bedziesz sie zastanawiała jak on tam sie zmieścił

My dzisiaj dzien gości mieliśmy i jestem wykończona :/ młody od 8:00 do 15:30 spał całe 2 godziny , mam nadzieje ze w nocy za to bedzie grzecznie spał .
Dziewczyny dokładnie duzo ubranek takich domowych bo wykończyć sie idzie z praniem codziennie albo co 2 , a dokładniej ze stojącą suszarką w pokoju , mamy niewielkie mieszkanie wiec jest to upierdliwe, my juz prawie w 56 rozmiar sie wbijamy
Młody dzisiaj znowu na spacerku, juz codziennie chodzimy przy ładnej pogodzie a nie co 2

dzisiaj mija siostra z nim wyszła a ja umyłem włosy i wypuściłam sie na zakupy (dla gości)
Jak ma sie kogos w szpitalu znajomego to troszke łatwiej, lepiej

u nas bardzo pomogła położna ze szkoły rodzenia

pamiętała nas

zawsze przy znajomej twarzy jest lepiej

do dzisiaj mamy kontakt
Wlasnie w TVN mówili i kobiecie ktora zmarła na skutek powikłań po porodzie SN ale martwego płodu w 42 tyg bo lekarze nie widzieli wskazań do CC przy martwym plodzie :/ masakra, biedny ten mąż , miał miec rodzine a został sam
Medalikara a te czopki to na szybsze gojenie sie krocza tak? U mnie szwy zdjęte w 8 dobie bez problemu ale ten siniak boli a krocze ciągnie jak troszke pochodzę ;(