reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelina, u nas najczęściej jak odkładam małą do kołyski to się kręci i stęka to wtedy dostaje smoka i szybciej zasypia ;)

reklama
My tez dajemy smoczna ale raczej go nie chce. A sama w łozeczku to nigdy nie zasnie. Zasypia albo na raczkach badz klatce piersiowej albo w trakcie cycuchowania, wtedy ja przekladamy a i tak czesto sie wybudza.

A czy też jesteście takie zmęczone wieczorem po kąpaniu i karmieniu? Ja po prostu odpadam karmiąc. Śpiączka taka mnie dopada. Jak tylko się położe to zasypiam i budzę się o tej 24~1 do karmienia.

Cześć!

Montana jak to ostatnia wizyta? Juz? Ja mam wizyte w pn wraz z pierwszym ktg, a potem co tydzien ktg i pewnie po terminie tez dr wyznaczy wizyte i moze ktg zleci częściej.

Dziewczyny napiszcie pls jakie ciuchy wziąć dla siebie na wyjście ze szpitala? Dresy? Czy bawełniana sukienkę luźną? Z sukienka kłopot, bo trzeba bedzie rajtki ubrać, a moze byc rożnie.

ja dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam pampersy i dady, wkładki laktacyjne, i .... Sexi biustonosz do karmienia. Mowię serio. Były szmaciane, ale straszne, wiec kupiłam piekny koronkowy z firmy Alles z odpinanymi miseczkami usztywniany. Uwaga! W rozmiarze 75E! No ładnie to poszło z B na E! Szok! Ale mam piekne cycki! W Walentynki bedziemy sie bzykac od rana - ciaZa donszona, czas na wywoływanie:)) i chciałam jeszcze jakaś restauracje zarezerwować, bo pewnie miejsc nie bedzie.

Hehe... To sie wygadalam od serca:)

reklama
Agawa jakie romantyczne plany plany :D
A staniki to niestety spadochrony też dlugo szukalam zanim znalazlam w miarenormalny .
O rety jak czas pedzi dopiero sama sie szykowalam a tu mlody już ma ponad tydzień . :rolleyes:

Do góry