reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelina, u nas najczęściej jak odkładam małą do kołyski to się kręci i stęka to wtedy dostaje smoka i szybciej zasypia ;)

reklama
My tez dajemy smoczna ale raczej go nie chce. A sama w łozeczku to nigdy nie zasnie. Zasypia albo na raczkach badz klatce piersiowej albo w trakcie cycuchowania, wtedy ja przekladamy a i tak czesto sie wybudza.

A czy też jesteście takie zmęczone wieczorem po kąpaniu i karmieniu? Ja po prostu odpadam karmiąc. Śpiączka taka mnie dopada. Jak tylko się położe to zasypiam i budzę się o tej 24~1 do karmienia.

Cześć!

Montana jak to ostatnia wizyta? Juz? Ja mam wizyte w pn wraz z pierwszym ktg, a potem co tydzien ktg i pewnie po terminie tez dr wyznaczy wizyte i moze ktg zleci częściej.

Dziewczyny napiszcie pls jakie ciuchy wziąć dla siebie na wyjście ze szpitala? Dresy? Czy bawełniana sukienkę luźną? Z sukienka kłopot, bo trzeba bedzie rajtki ubrać, a moze byc rożnie.

ja dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam pampersy i dady, wkładki laktacyjne, i .... Sexi biustonosz do karmienia. Mowię serio. Były szmaciane, ale straszne, wiec kupiłam piekny koronkowy z firmy Alles z odpinanymi miseczkami usztywniany. Uwaga! W rozmiarze 75E! No ładnie to poszło z B na E! Szok! Ale mam piekne cycki! W Walentynki bedziemy sie bzykac od rana - ciaZa donszona, czas na wywoływanie:)) i chciałam jeszcze jakaś restauracje zarezerwować, bo pewnie miejsc nie bedzie.

Hehe... To sie wygadalam od serca:)

reklama
Agawa jakie romantyczne plany plany :D
A staniki to niestety spadochrony też dlugo szukalam zanim znalazlam w miarenormalny .
O rety jak czas pedzi dopiero sama sie szykowalam a tu mlody już ma ponad tydzień . :rolleyes:

Do góry