reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anula86 witamy w gronie miłośniczek łóżeczka z motywem safari ;-) moje stoi jeszcze w kartonie :-)

Widzę że mamusie nadają do nas o bardzo wcześniej porze - to chyba w trakcie karmienia? :-D

Dziś mama zauważyła że mi brzuch opadł, też mi się tak zdawało. Dodatkowo od 3 dni czuję się tak jak Montana, czyli jakbym miala zakwasy w kroczu po robieniu szpagata. Stopy mi ciut spuchly :( Mam nadzieję że jeszcze nie rodze :-/ tak czy inaczej muszę przyspieszyć swoje przygotowania bo przyznam że w polu jestem.

reklama
Smerfeta, a żebyś wiedziała że w trakcie karmienia ;) a raczej po karmieniu jak mała zasypia a ja czuwam :)
Oj przyspieszyć musisz z wyprawka bo może niunia się szykuje już do wyjścia ;)

Ewelina, to twój mały pomału je, Zośka to jak szalona wcina aż się krztusi czasami... 10~15 minut i opita jak bąk ;)

Moja koleżanka podczas karmienia oglądała seriale na telefonie :happy:

Magda co do szybkości jedzenie to może zależy to od tego jak łatwo pokarm leci z piersi? Moja mama mówiła że z jednego cyca leciało jej tak, że dziecko się krztusiło a z drugiego trzeba było ciągnąć, dzieciak głupiał co ma robić i długo ta laktacja nie trwała. Ale nie narzekamy z rodzeństwem, jesteśmy zdrowi ;-)

Kasik meble super się prezentują i kolor bardziej pasuje. Biały wyglądałby dużo gorzej. Co do imienia, to my narazie mamy wybrane te dwa ale też jeszcze myślimy, czy nie zostanie jedno z nich i tak chyba zostanie do porodu. i chyba dopiero po porodzie zamówię literki z imieniem :-)

Joasia, masz wskazania do cc, czy tak po prostu chciałaś?

Smerfeta, oj to przyspiesz z wyprawką, bo nie znasz dnia ani godziny :-D

Magda, no to Twoja to mały głodomorek jest :tak:

Smerfeta, sama nie wiem od czego to zależy. Muszę z położną pogadać jak przyjdzie do mnie w piątek bo martwię się że ona się krztusi jak pije. Muszę jej cycka zabierać czekać aż się uspokoi i wtedy dalej pije.

smerfeta mebelki widziałam najpierw w gazetce sklepowej a potem na żywo, strasznie mi się spodobały i cały komplet będę miała. A ja z wyprawką to w lesie jestem !!!!!!!! Oprócz szlafroka dla siebie to nic nie mam- czas leci a ja nie wiem na co czekam :baffled: strasznie ciężko się zabrać za to, a wiem że im później tym gorzej- dziewczyny pisały że pod koniec ciąży to żadna przyjemność, trzeba się w garść wziąźć :-D

Anulla28 - lekarz mi powiedział ze po in vitro kobieta ma prawo decydowac o tym czy chce sn czy cc, jest na to jakis nawet papier ponoc. Ja nie wiedziałam o tym i załatwiłam sobie skierowanie....ale powiedział ze skeirowanie nie potrzebne.....długo myslałam co robic - wiem ze to pewnie dla niektórych dziewczyn jest nie do przyjecia ale wybrałam cesarke.

reklama
Do góry