reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Liskka dla mnie ten facet to jakiś czarodziej! :-D nie sądziłam że można tak uspokoić niemowlę. No i filmik dał mi odpowiedź jak ułożyć rączki do opatulenia

Kasik a może skusisz się na choć jedno zdjęcie pokoiku? :happy2: ciekawa jestem jak się meble komponują

Dziewczyny ja będę uparta, nie ma że bez gatek! będę miała te jednorazowe. Poza tym, tam gdzie chce rodzić nie ma chyba z tym problemu bo koleżanki nie narzekały i normalnie używały majtek jednorazowych. Jeśli będzie taka możliwość to dopłacę do sali o podwyższonym standardzie aby mieć tojlet pod nosem ;-)
Co do odwiedzin to w gdańskich szpitalach można odwiedzać tylko w pokoju odwiedzin.

Motyl witaj! ja brałam i biorę euthyrox. Brałam też acard rozrzedzający krew i encorton bo też miałam przeciwciała przeciwjądrowe ale nie pamiętam już wyniku

Ps.
Ze szlafroków na allegro spodobały mi się takie:
BAWEŁNA delikatny SZLAFROK *nimfa* DO KOSZULI r.M (4873196585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Szlafrok Ciążowy Bawełniany Wiązany rozmiar M (4847985416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ten drugi dziś zamówiłam, do niego dobrałam koszulę z motywem jakiegoś tam słodkiego misia i jest prawie jak komplet;-)
Z kompletów nic mi nie odpowiadało bo albo koszula na ramiączkach albo szlafrok mega puchaty

Ostatnia edycja:
No wklejam fotkę, ale słabo widac, bo nie umiem sama sobie zrobić zdjecia. W rzeczywistości sporo większy ten brzucholek niż na zdjęciu. Męża poproszę w weekend, to moze mi cyknie to wstawię:))

Agaawa brzuszek wyglada na maly jak na ten etap ciazy :)

Smerfeta na razie w pokoiku jest "surowo" ale jak chcesz moge wstawic fotke.
20150210_220112.jpg
20150210_220140.jpg
20150210_220158.jpg
Dekory z napisami na meblach nie przykrecone bo chce zamowic z imieniem a jak wiadomo moj synek jest jeszcze bezimienny ;) Jest jeszcze miejsce na lozko, wowczas moze jeszcze sie poprzestawia.

Załączniki

• 20150210_220112.jpg
    20150210_220112.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 72
  • 20150210_220140.jpg
    20150210_220140.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 20150210_220158.jpg
    20150210_220158.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
Balam sie o kolor mebli bo pani mnie usilnie namawiala na biale a ja sie uparlam na kremowe. Kobieta twierdzila, ze 95 % sprzedaja bialych. Ale nie zaluje, kolor jest bardzo ladny :)

Do góry