reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Medalikara, gratulacje ! A zatem pozostała nam jeszcze Zosieńka :)

LUTY

1. montana8 (26 luty) córka Zosia

MARZEC

2. Agaawa
(3 marzec) syn Piotruś
3. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
4. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
5. Milena87 (1 kwiecień) synek Nikodem
6. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
7. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
8. Kasik36 (10 kwiecien) syn
9. joasia2906 (10 kwiecień)synek Wojtuś
10. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn
11. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
12. Liskka (13 maj) synek
13. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
14. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
15. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

16. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

17. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec/1 sierpień)

Ja też nie lubię koszul, nie mam nawet żadnej w domu. No chyba że wezmę taką którą dostałam na noc poślubną hehehe W takiej miałabym przewiew że hoho :D

Aisa79, te staniki to też porażka, zostawiam chyba je na sam koniec.

Medalikara gratulacje!!!!!! :-D szacuneczek za sn! :-) coś ostatnio te porody sn są ciężkie :( przeraża mnie to

Lilka tak myślałam że przy obchodzie za pizame moze się oberwac. Po pozamacicznej też miałam spore krwawienia no ale lekarze oglądali brzuch na obchodzie a krocze było całe

Joasia W tej koszuli masz dekolt kopertowy w którym ciężko karmić bo koszula nachodzi na buzke dziecka. Poza tym na poloznictwie jest gorąco i chyba warto zabrać cienki szlafrok. Wczoraj na allegro szukałam takich bawełnianych i coś tam można niedrogiego znaleźć

Ja kupowałam koszule nocne w textil market były po 25~30 zł czyli tak samo jak z allegro z przesyłką a można przymierzyć i dotknąć ;) i są fajne gatunko.

Oj obchody w szpitalu są super ;)

Medalikara gratulacje kochana :-). Witamy Helenkę na świecie.

Kurczę to teraz kolej na mnie, no nie mogę uwierzyc :shocked2:, z jednej strony mam stracha a z drugiej nie mogę sie doczekać :-D....

Co do koszul u mnie w szpitalu tez dają jakąś do porodu, a po porodzie mam 2 zapinane na guziki tak po bokach, bralam najtańsze z allegro, bo i tak w domu ich nosić nie bedę bo nie cierpię spać w koszulach :sorry2:

Medikaria, gratuluje !!! Witamy Helenke ! Trzymaj sie dzielnie. Czekamy na relacje.

Dziewczyny , nie ma któraś luteiny na zbyciu ? Potrzebuje dla koleżanki.

reklama
mEDALIKARA GRATULACJE!!

Kotuska jak tam cukry??

dziewczyny czy Wy wszystkie rodzicie w szpitalach gdzie pracuja wasi lekarze czy jak??

Do góry