reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik fura super, zdecydownie bialy najlepszy.

Kotuska Twoja fura tez extra, moj jest baaaardzo podobny tylko ze zupelnie inna firma i kolor taki jak Twojej tesciowej by sie spodobal- bezowy+ braz :-)

Kasik super fura! Bardzo ładnie prezentuje się w bieli, a jak się przybrudzi, to tak jak pisałaś kiedyś, można przetrzeć

Kotuska Twoja fura też fajna. Teściową nie przejmuj się, nie zna się ;-) moja mama też marudziła na kolor. Ona na odwrót, wolałaby niebieski a ja mam beżowy :happy:

Magda nie zapomnij sukieneczki tutki na sesję zdjęciową :happy: a tak w ogóle jak się czujesz jako mama? wysypiasz się? malutka dużo śpi?

Liskka bardzo ładny styl i fajna kołyska :tak:

Smerfeta, dziękuję, czuję się rewelacyjnie ;)
Fizycznie dochodzę do siebie. Niunia daje pospac i zrobić co potrzeba i nawet wyjść z domu na godzinkę (z babcią została już 2 razy) ;)

A to moje łóżeczko i pościel.
Jeszcze nie rozkladalismy bo remont w pełni i kurzu dużo bo ściany szpachluja. Juz pół wyprawki zakupione zostały mi jeszcze pierdulki pieluchy tetrowe i inne takie drobne. Ciuszki bardzo fajne kupiłam- producent Pinokio looknijcie sobie bo takie ciekawe te ciuszki

Załączniki

• 1423172541252.jpg
    1423172541252.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 1423172558694.jpg
    1423172558694.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Smerfeta torba biala byla tylko z wystawy i byla lekko przybrudzona, ja od razu o rabat sie upomnialam a pan wyciagnal chusteczke nawilzajaca dla dziecka, przetarl przybrudzenie i jest jak nowa. Ekspedientka mowila, ze ona miala kremowy i tez sie brudzil ale wlasnie chusteczki swietnie sie sprawdzaly, tak wiec juz wiem czym czyscic. Wczesniej myslalam o mleczku do czyszczenia a tu takie proste rozwiazanie :)

Magda zazdroszcze takiej grzecznej niuni :)

Milena bardzo ladne lozeczko i posciel. Ja dzisiaj ogladalam posciel z mamas&papas i zachorowalam na nia ;)

Do góry