reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anulla no to pannicę masz już duża, super. Cieszę sie że Twoje oszczędzanie przyniosło dobry rezultat w postaci podniesionego łóżyska ;-), teraz bedzie juz tylko lepiej :)

Kiki hmm ja nie wiem kiedy najpóźniej pojawić się moze serduszko. Straszne bylo to przez co przeszlas, ale teraz bedzie dobrze, trzeba w to wierzyć najważniejsze ze jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym. A do lekarza pojdz by Ci sie nie pogorszylo. Popłucz sobie też gardło wodą z solą, ja włąśnie idę to zrobić bleeeeee.

Agawa, Kotuska śliczne wasze komplety :)

reklama
Kasik, no to jutro szykuje się poważny zakup :tak:. Mam nadzieję, że z łatwością przyjdzie Ci wybrać kolor :)

Kiki,
jak byłam w 5-6tc na IP nie było jeszcze zarodka, ale chyba ze względu na kiepski sprzęt, to lekarka mi powiedziała, że naprawdę rzadko się zdarza, żeby nie było zarodka jak już jest ten pęcherzyk żółtkowy. Dużo przeszłaś i do 3 razy sztuka i teraz zobaczysz śliczny zarodek z pięknym serduszkiem. Kiedy masz wizytę?

Ale mi ulżyło jak lekarz powiedział, że jest już dużo lepiej:) Z tej radości objadamy się słodyczami :-)

wizyte mam w piatek. :tak: wiem ze smęce ale nie potrafie wyłaczyc zlego myslenia a do tego jeszcze choróbsko...
montana ja juz tez caly dzien płukam woda z solą a potem zeby pozbyc sie tego smaku to pare razy szałwią.

Rozmawiałm dzis z babcia o porodach itp i wiecie co dziewczyny normalnie w szoku jestem jakie byly kiedys czasy. Pojechala rodzic i nie dosc ze urodzila corke (moja cioteczke) pośladkowo ulozona to po jej urodzeniu lekarz mowi ze brzuch dalej duzy, jeszcze jedno dziecko rodzimy :szok:. Heh wiec nie dosc ze blizniaczki to urodzone silami natury i dodatkowo 1 ulozona posladkowo, teraz to wszystko bylo by ewidentnym wskazaniem do CC.

reklama
Anulla super wieści :tak: cieszę się, że łożysko podniosło się :tak:
Agaawa, Kotuska bardzo ładne zestawy. I weź tu coś wybierz ;-)
noo Kasik w końcu wózeczek :-) my dziś dostaliśmy łóżeczko :)

Do góry