reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jazzabell pamietam ciebie. Ciesze sie zs sie odezwalas :-)gratuluje parki a maluszki juz duze ;-) ciekawe ile moje bede mialy w piatek na wizycie ;-) twoja szyjka ladnie trzyma. Moja ma 25mm.. skrocila sie z 38 na 25mm. I musze lezec niestety..;-)

reklama
Genna, kciuki za ciebie. Wzięli cię z zaskoczenia strasznie.

Jazzabell, super że wszystko dobrze u ciebie i też parka ;)

trafiłam na porodówke i jest do D!!!!!! Położna niemiła ,ma skwaszoną minę , lekarz mne tak zbadał
Ze zaraz to młody postanowi wyjść ale przez gardło!!! Nie założyli cewnika bo nie mam rozwarcia , ten tu psioczy po co mnie lekarz z patologii przysłał i mnie sie pyta o wynik badania bo w karcie nie ma , jeden mówi ze problem z ciśnieniem ze skacze i niebezpieczne a ten tutaj ze ciśnienie ładne !!!! Dajcie spokój , puścili by mnie do domu na 2 dni i przynajmniej psychicznie bym sie nastawila a tak to ryczeć tylko mi sie chce !!!!!
Jakims żelem mnie smarnąl na szyjke i tyle

Na ten moment chciałabym cesarkę!!!!!

Aaa i powiedzieli ze dzisiaj żel i moze jutro cewnik, wiec moj poród dzisiejszy to tak wiecie nie koniecznie realny !!!

Ostatnia edycja:
jazzabell, no dawno się nie odzywałaś:) Fajnie, że parka rośnie w brzuszku i już ładnie ważą:) co do porodu to też obawiałabym się sn przy bliźniakach, więc jest to decyzja do rozważenia. No i czas już na kompletowanie wyprawki :) Imiona już masz wybrane?

Genna,oj męczą Cię niepotrzebnie. Rzeczywiście mogliby Cię wypuścić na kilka dni do domu, albo wreszcie zrobić cc i nie męczyć Cię aż tak. Chociaż położne mogłyby zmienić podejście. Trzymaj się i oby wreszcie jakiś lekarz podjął decyzję co zrobić, bo takie czekanie może dobić.

Genna, jak tak Cie tam traktują w tym szpitalu to ja sie nie dziwie że Ci cisnienie skacze !!! Ja to już bym sie poskarzyła do ordynatora- no ale ja taka wyrywna jestem ;-) Albo może niech Twój M pójdzie pogadac konkretnie z ordynatorem. Niech powie ze Ci juz zle psychicznie, ze to jest nie ludzkie tak traktowac i niech sie wreszcie zdecydują. Albo tną albo do domu. Czasem trzeba z nimi twardo. Trzymaj sie Kochana !! Cała moc jest teraz z Tobą !!!

Ewelina gratki, synus sliczny :) Czekamy na relacje.

Genna a dlaczego nie chca zrobic cesarki? Wykonczysz sie tam biedaku. Trzymam kciuki, zeby w koncu ktos podszedl do Ciebie po ludzku i wyciagnal Frania.

Genna jezeli cisnienie szwankuje to jest to zagrozenie i powinni robic cc i sie nie ogladac tym bardziej ze dzidzius donoszony. Ja bym sie nie zgodzila na wywolywanie porodu .... Najpierw Cie wymecza a potem pewnie i tak cc zrobia ... Masakra. Trzymaj sie tam kciuki

reklama
dokładnie tak jak mowi lilka - moze trzeba dac w łape...pielegniarka jakby była opłacona to tez pewnie byłaby milsza a teraz najwazniejszy jest maluch...ja bym na twoim miejscu nie chciała wychodzic ze szpitala...za duze ryzyko...niech Cie tną i tyle skoro ciaza donoszona to po co te ceregiele??

Do góry