reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jazzabell pamietam ciebie. Ciesze sie zs sie odezwalas :-)gratuluje parki a maluszki juz duze ;-) ciekawe ile moje bede mialy w piatek na wizycie ;-) twoja szyjka ladnie trzyma. Moja ma 25mm.. skrocila sie z 38 na 25mm. I musze lezec niestety..;-)

reklama
Genna, kciuki za ciebie. Wzięli cię z zaskoczenia strasznie.

Jazzabell, super że wszystko dobrze u ciebie i też parka ;)

trafiłam na porodówke i jest do D!!!!!! Położna niemiła ,ma skwaszoną minę , lekarz mne tak zbadał
Ze zaraz to młody postanowi wyjść ale przez gardło!!! Nie założyli cewnika bo nie mam rozwarcia , ten tu psioczy po co mnie lekarz z patologii przysłał i mnie sie pyta o wynik badania bo w karcie nie ma , jeden mówi ze problem z ciśnieniem ze skacze i niebezpieczne a ten tutaj ze ciśnienie ładne !!!! Dajcie spokój , puścili by mnie do domu na 2 dni i przynajmniej psychicznie bym sie nastawila a tak to ryczeć tylko mi sie chce !!!!!
Jakims żelem mnie smarnąl na szyjke i tyle

Na ten moment chciałabym cesarkę!!!!!

Aaa i powiedzieli ze dzisiaj żel i moze jutro cewnik, wiec moj poród dzisiejszy to tak wiecie nie koniecznie realny !!!

Ostatnia edycja:
jazzabell, no dawno się nie odzywałaś:) Fajnie, że parka rośnie w brzuszku i już ładnie ważą:) co do porodu to też obawiałabym się sn przy bliźniakach, więc jest to decyzja do rozważenia. No i czas już na kompletowanie wyprawki :) Imiona już masz wybrane?

Genna,oj męczą Cię niepotrzebnie. Rzeczywiście mogliby Cię wypuścić na kilka dni do domu, albo wreszcie zrobić cc i nie męczyć Cię aż tak. Chociaż położne mogłyby zmienić podejście. Trzymaj się i oby wreszcie jakiś lekarz podjął decyzję co zrobić, bo takie czekanie może dobić.

Genna, jak tak Cie tam traktują w tym szpitalu to ja sie nie dziwie że Ci cisnienie skacze !!! Ja to już bym sie poskarzyła do ordynatora- no ale ja taka wyrywna jestem ;-) Albo może niech Twój M pójdzie pogadac konkretnie z ordynatorem. Niech powie ze Ci juz zle psychicznie, ze to jest nie ludzkie tak traktowac i niech sie wreszcie zdecydują. Albo tną albo do domu. Czasem trzeba z nimi twardo. Trzymaj sie Kochana !! Cała moc jest teraz z Tobą !!!

Ewelina gratki, synus sliczny :) Czekamy na relacje.

Genna a dlaczego nie chca zrobic cesarki? Wykonczysz sie tam biedaku. Trzymam kciuki, zeby w koncu ktos podszedl do Ciebie po ludzku i wyciagnal Frania.

Genna jezeli cisnienie szwankuje to jest to zagrozenie i powinni robic cc i sie nie ogladac tym bardziej ze dzidzius donoszony. Ja bym sie nie zgodzila na wywolywanie porodu .... Najpierw Cie wymecza a potem pewnie i tak cc zrobia ... Masakra. Trzymaj sie tam kciuki

reklama
dokładnie tak jak mowi lilka - moze trzeba dac w łape...pielegniarka jakby była opłacona to tez pewnie byłaby milsza a teraz najwazniejszy jest maluch...ja bym na twoim miejscu nie chciała wychodzic ze szpitala...za duze ryzyko...niech Cie tną i tyle skoro ciaza donoszona to po co te ceregiele??

Do góry