Hania ale twoj lekarz podchodzi rygorystycznie do Ciebei
spróbuj domowych sposobów i kul sobie *spam* grip-care plus na headelko domowe sposobu
no chyba ze przestraszyłaś sie go
A palce u stop to mam takie jak kopytka puchną, w szpitalu jak ciagle leżę to wdać mi kostki normalnie
hihi
Ewelina jeszcze troszke !!!!!!!! I bedziesz z synkiem, pomysł o tym
Jak go juz tulisz i bedzie ci lepiej , ja teraz tak mysle bo w głowę juz dostaje . A 2 cm to juz postęp
czekamy na dalsze wiesci
A czy te skurcze jak masz czyli ból miesiaczkowy i ból pleców , to napina , spina ci sie brzuch ?
Nadal w SPA, juz brak mi słów , białko skacze , mimo pobrania przez cewnik moczu to niestety norma do 0,30 a ja mam 0,46 i nadal chcą to sprawdzać , założyli mi holtera na 24 h i pompuje co 15 min , wiec jest ciuchciastycznie , rano ciśnienie miałam 90/50 śmiałam sie ze juz umieram
haha dzisiaj jest jakcarski zestaw lekarzy , na moje pytanie dlaczego tak skacze mi to białko i od czego to ? Odpowiedzieli ze rozmawiali kiedyś z białkami i tłuszczami i one im powiedziały ze tłuszcze sa stałe w uczuciach a białka lubią skakać :/ mi juz do śmiechu nie było , moze na wieczornym obchodzie bedzie ktos normalny .....
Juz 3 dziewczyny na sali przerobilam a ja ciagle leżę ;/ apetytu juz nie mam , na szxzescie Franio przytył od czwartku 200 g
wiec juz ma 3kg bez paru gram
jutro kolejna nadzieja na wyjscie , jak nie to zapytam wprost co planują , rozwiązać szybciej ciąże czy nadal
Mam brać urosept i bawić sie w badanie moczu