reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziekuje Montana, wszystko dobrze, nie powtórzyło sie, juz wstałam i łażę, bo mnie plecy bolą od lezenia i mnie nosi:)) ale sie oszczędzam. To chyba taki maleńki alarm tylko. No juz powoli ma prawo byc jakiś alarm, co nie;-)

reklama
Witam.. jestem nie w temacie..

Genna czemu jestes w szpitalu?

Kasik u nas ludzie tzn u mnie w szpitalu na oddziale tez lezeli na oddziale jbak bylo ich tyle a nie bylo miejsc...

Agawaa teraz to już nie alarm :) Piotruś juz zaraz donoszony :)
Montana jezeli rodzice opłaca to bierz prywatną położna jak możesz, na pewno super sprawa taka położna :) u mnie akurat nie mozna ale Mozna doule, ale u nas taka super opieka na porodówce wiec nawet noe mysle :)

Co do łóżeczka to ja juz mam ubrane w przeaxieradelko i ochraniacz i całe przykryte kocem , bo na M to nie liczę :) strasznie pedantyczna sie zrobiłam w ciazy a przed to bałaganiara pełną parą :)

A u mnie dziewczyny niespodzianka ..... Zostaje w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!
W moczu wyszło dwa razy wiecej białka niz wczoraj ........ Ja tu czekam juz na M , na rzeczy a położna mówi ze zostaje , mówiła to uśmiechając sie wiec myslalam ze żartuje , a jednak nie , przyszedł lekarz i to potwierdził tez z uśmiechem na twarzy , a ja szok !!!! O teraz musze sikac do dużego kubełka , pewnie dobowa zbiórka moczu czy cos . Nawet sie nie załamałam, nadal w szoku jestem !!!

Kasik szpitale przyjmują wszystkich , wiesz jakby odmówili ciężarnej i cos by sie stało to zaraz sądu itp wiec korytarz pełen był, teraz juz spokój .

DIewczynki pochwlcie sie brzucholkami, ja zdążyłam przed szpitalem cyknąc Franiowi fotkę :) bo nasza sesja ciagle sie przesuwa :/
ImageUploadedByForum BabyBoom1422708210.812191.jpg
PS chciałam Sie pochwalić ze mam 43 kanały w tv :) bezpłatnej tv :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422708210.812191.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422708210.812191.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Cholercia Genna przykro mi kochana, no ale lepiej by mieli Cię pod opieką. Niedługo skończą sie przygody ze szpitalem i bedziesz mieć synka przy sobie. Brzusio śliczny, no i już spory :-)

Olusia a co u Ciebie?? Jak sie czujesz?

Ewelina nagroda za lezenie na korytarzu hahahah
Aaaa dostaje tez magnez w kroplowce bo mam niedobór , wiec SPA ale Inclusiwe
Moja współlokatorka wyszła do domu ja zostałam , po chwili przywieźli dziewczynę ktora krwawila , ciąża tak chyba w połowie , rabanu narobili, poprzestawiali, dziewczyna musi leżeć i jeszcze podwyższyli jej nogi i oczywiście do kaczuchy musiała sie załatwiać ale polecala 30 min i lekarz wzial ja na porodówke na obserwacje , z tego co słyszałam to juz kilka razy poroniła ........ Mówiła do brzucha zeby malenstwo walczyło , smutne to :( wiec sama leżę w sali 2 osobowej ale pewnie przez weekend ktos dojdzie :)
I kazali mi sie nią opiekować , a ja nawet spacerów po korytarzu nie uskuteczniam bo brzuch zaraz boli :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny musze się pochwalić zakupem. Zamówiłam sobie takie literki z imieniem.
allegro.pl/literki-3d-imionka-nowe-wzory-20cm-dekor-gratis-i5042388764.html

Jutro jadę do ikei. Zobaczymy może kupie łóżeczko dziś oglądaliśmy w sklepach a jutro porównanie i jak nam się będą podobać to w końcu łóżeczko będzie. Do tego pewnie kupie mnóstwo pięknych rzeczy. Musze kupic jakieś talerze i jakieś bzdury do kuchni bo teraz to korzystam z rzeczy teściów :)glupia byłam ze nie kompletowalam tego od ślubu :/
Dzis jeszcze leroy marlin musimy wybrać farby do kuchni i salonu.
Powoli się"towaruje"kupilam pierwsze pieluchy i kilka innych kosmetyków. Po niedzieli biorę się za ciuszki.
Jutro Kraków dobrze ze autostrada od jakiegoś czasu otwarta to do półtorej godziny będziemy w grodzie kraka.

Genna weekend w szpitalu, troche lipa ale lepiej byc pod stala opieka. Brzuch masz malutki, pewnie wszyscy sie dziwia, ze jestes juz na wylocie. U mnie odwrotnie, taki jest duzy, ze wszyscy pytaja czy to juz na dniach ;)

Kasik wlasnie czekam na twoj brUch :) mówią ze
Jaki sylwester taki cały rok , no to szpital rządzi :) a Weekend w SPA , jetem sama na sali bo dziewczynę ktora przyjęli z krwawieniem wzięli na porodówke , nie udało sie zatrzymać i niestety :( Maluszek nie przeżył :(
A ja sie dowiedziałam ze moje białko w moczu to moze byc zatrucie ciążowe :/ mam nadIeje ze jutro spadnie !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
genna az mnie ciary przelecialy biedna dziewczyna .

mam nadzieje ze u ciebie jednak to nie to i spokojnie doczekasz terminu , ktory tuż tuż .

a u mnie cisza zupełna tylko maly lobuzuje i w krzyzu boli :rolleyes:

Do góry