reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina trzymam kciuki &&&&&&&

Smerfeta duza juz dziewczynka! Modelka bedzie:-)

Dzwoniłam, mam sie obserwować. Leże, odpoczywam, spałam, żadnych boli, teraz Piotruś sie rozbrykał. I nie ma plamien. Wiec wszystko chyba ok.

Smerfeta no to wiemy ze bedzie mała smerfertka , urodę na pewno po mamusi bedIe miała :)
A ja te zaczelam czuć skurcze , ale baaaaardzo nieregularne wiec spokojnie :) nie mogę sie przed szereg wybijać :)
Ewelina jak noc?

Ostatnia edycja:
Ewelina te przepowiadające to juz dawno czułam Ale raz dziennie albo na 2 dni a teraz kilka razy dziennie a w nocy to raz na godzinę .
Obchod dzisiaj był po 10:00 w koncu weekend , trwał 2 sekundy , przed badaniem byłam w toalecie a po badaniu kazał jeszxze nasikać do kubka , wiec wyobrażacie sobie moją wściekłość wrrr , wypiłam wodę, pochodziłam i coooo , kilka kropel , czekam Na wynik, w Moczu wyszło białko przy przyjęciu wiec dostawalam urosept , wcOraj juz bylo lepiej ale dzisiaj nie pomyśleli zebu z rana zbadać wrrr i tak pewnie urosept bede dalej brała . Ale w koncu w domq , w swoim łóżeczku sie wyspie :) mam nadIeje ze teraz to zawitam tu za 2 tygodnie ale Na porodówce :)

Ewelina myslalam że juz jest po u ciebie ;-). Takie czekanie wykańcza człowieka.

Genna no w domu najlepiej. Ale juz nie duzo zostalo do porodu :)

A ja sie zdecydowalam na prywatną połóżna, tzn dziś bede dzwonić, rodzice nam opłacą wiec nie ma co sie zastanawiać. Mam tylko nadzieje ze nie jest za późno i że zgodzi sie ta połóżna. Ostatnio rozmawialam z kumpelą to tylko nastraszyla jakie to położne sa u nas w szpitalu, jakby za karę pracowały. Jedna przyjmowala 2 porody, do tego z jakimiś fochami :baffled:.... A tak bede mieć swoją prywatna :-p. Przyszedł mi juz laktator i angelcare, wiec mała moze sie pchac na świat za 2 tyg, skoro jej też spieszno.
Ile czasu przed porodem szykujecie łóżeczko dla dzieciaczków? Ja sie zastanawiam czy nie za szybko by było jakbym juz dala i ochraniacz i prześcieradełko, czy lepiej zostawić to M jak bede w szpitalu, by sie nie zakurzylo.

Montana ja planuje lozeczko wstawić z piwnicy do domu dopiero w ostatnim tygodniu lutego:) jakby coś szybciej poszło to maz je przyniesie, wyszoruje szczebelki, a materacyk i przescieradlo sa juz w pokoju, wiec da rade:) bo plan jest taki, ze urodzę 03.03. Ładna data.

reklama
Ja tez poinstruowalam meżulka gdzie są wyprane prześcieradełka, ceratki, wiec chyba tez nie bede sie z tym spieszyc, po co ma sie kurzyć.
Agaawa a jak z plamieniem? Odpoczywaj duzo :sorry2:.

Do góry