reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Liska poszewki uszyłam 100x135 bo taką mam kolderke , a do kołyski szukam powłoczce odrazu z wypełnieniem antyalergicznym i chyba 100x80, teraz juz nie pamietam, a moze 70x80

Co do kombinezonów Dziewczyny , a nie jest tak ze rozmiar 74 jest na 9 miesięcy? Bo ja dostałam taki i pewnie na jesien go użyje jak moj książę wyjdzie :)
A tak w ogóle to pozdrowienia ze SPA :)
Dopiero po podaniu specyfików na IP ból minął , nie wiadomo od czego i zostawili mnie na diagnostykę , po badaniu na samolocie okazuje sie ze od poniedziałku szyjka skróciła sie o polowe i jest miekka ale zamknięta . Dostałam jeszxze jakies kroplówki a w badaniu moczu wyszły jakies kwiatki , na szxzescie TEN ból juz nie powrócił :) ale nie powiem żebym sie wyspala, bo cały brzuch mam obolały po wczorajszym , a na dodatek mam mega vipowską miejscówkę na korytarzu :/ mam nadzieje ze mnie dzisiaj wypuszcza po USG jamy brzusznej , podejrzewają ze wlasnie tam Jest jakis powód.
Młody od tygodnia przytył 10 g wiec szału nie ma, ale jak tak szaleje to sie nie dziwie , pewnie chce miec super figurę na wyjscie to ćwiczy chłopak , spala tłuszczyk :)
Kazali byc na czczo, wczoraj sucha bułka o 17 wiec wyobrażacie sobie jaka głodna jestem :p
Ewelina szybskiego i łatwego porodu zycze :)

Edit:
Po obchodzie....... Dzisiaj nie wyjdę :(

Ostatnia edycja:
reklama
Genna, dzięki :) właśnie sie zastanawiam czy zrobić na wymiar kołderki z Ikei jeśli potem kiedyś chciałabym tam kupować pościel czy na inna . Kołderki na razie nie kupuje, chce uszyć cienki wkład na wiosnę/lato bo u nas bedzie ciepło bardzo jak młody sie urodzi.
Do kołyski zrobiłam mniejsza dużo. Zostało mi uszycie właśnie lekkich wkładów do kołyski i wózka na lato.
Do łóżeczka tez mam ochotę zrobić dwie, jedna z batystu chyba tez z koronka a drugi materiał ma wybrać moj M i założę sie ze wybierze wąsy hehehe

Co do kombinezonów to myśle ze najlepiej kupic jak juz bedzie dziecko. Cieżko wyczuć jak bedzie duże i ile bedzie ważyć. Kombinezon ma zakryte nóżki wiec jak bedzie długi to moze byc mu nie wygodnie w mniejszym. Generalnie rozmiar 74 jest na 9 miesięcy .

Ewelina trzymam kciuki. Mam nadzieję że już jest po i odpoczywasz sobie :)

Genna bidulo, no znowu coś. Miejscówka widzę wyborna :-/ mam nadzieję że chociaż do sali Cię przeniosą. Trzymaj się kobito!

Medalikara co do tego mleka UHT to moi rodzice już jakiś czas temu mówili mi ze właściwie nic w sobie nie ma. Od dłuższego czasu kupuje mleko w butelce, jest nawet smaczniejsze :)

Kasik mój kombinezon też wydaje się spory, a w rozmiarowce ma napisane od 0 do 3 więc musi być ok.

player.pl/programy-online/wiem-co-jem-odcinki,122/odcinek-2,mleko,S06E02,27811.html

A propo mleka
Polecam jakby mi się źle wkleilo "wiem co jem" sezon 6 odcinek 2

Ewelina, to tak jak u mnie ;) w nocy co 5 minut miałam skurcze a jak wstałam to przeszło. Do szpitala jechałam przed 15 jak miałam skurcze co 8 minut i na miejscu zaś przeszło...
Kciuki żeby jednak się rozkręciło .

Ewelina, mam nadzieję, że się ruszy i nie będziesz się tak męczyć jak dziewczyny. Ach te dzieci, albo nie chcą wychodzić, albo za wcześnie chcą.
Agawaa, to ja już sama nie wiem jaki rozmiar wybrać kombinezonu. Chyba pojadę najpierw do smyka, zobaczę i wtedy zdecyduję.

Genna, oj współczuję, że nie wychodzisz. Mam tylko nadzieję, że zmienią Ci miejscówkę. No ale już niedługo maluch będzie z Tobą to zapomnisz o niedogodnościach - mam nadzieję, że to się zapomni :-)

reklama
Do góry