reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina kciukasy, zeby sie rozkrecilo i szybko poszlo :)

Smerfeta dzieki za info o Lidlu, tam sa dosyc dobre jakosciowo wiec warto obejrzec. Kombinezon jakis mam, musze tylko sprawdzic rozmiar (wszystko popakowalam po praniu w torby), wydaje mi sie jakis taki duzy ;)

Medalikaria dzieki za linka do tych tabletek. To dobry pomysł jest, skorzystam na pewno.

Aisa, Anulla, Kasik - rozmiar 74 jest na dziecko roczne, moje w grudniu bedzie miało 9 miesiecy, widziałam te kombinezony, sa ogromne. Wy planujecie kupić 74? Przecież to zbyt duze chyba.... Kurde.... No..... Sama nie wiem....

Agaawa w rozmiarówce smyka podawali, że rozmiar 74 jest na 6-12 msc. 68 byłby za mały raczej bo porównywałam w sklepie 68, 74 i 80 i ostatecznie jednak 74 wydał mi się najwłaściwszy. Taki kupiłam

Załączniki

• 1422571773808.jpg
    1422571773808.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 62
Kurde no nie wiem. Koleżanka od której dostałam ciuszki na cały rok dla synka, ma dwoch chłopców. Pierwszy był mniejszy i szczuplejszy, a ten drugi urodził sie większy, od razu 62 nosił, ważył ponad 4 kg i grubszy tez jest, całkiem spory grubcio, nie typowy dzidzius, tylko raczej z tych dużych dzieci. No i w grudniu na swoj roczek dopiero przechodził na rozmiar 80. Mnie dzisiaj w smyku wydawał sie ogromny ten kombinezon na 74.

Kasik36 podyslam linka do gościa co ma wiele rzeczy i dzis widziałam u niego majtki jednorazowe.
allegro.pl/pieluchy-flanelowe-kolorowe-pielucha-flanelowa-pl-i5030846551.html

Też jestem na etapie remontu. Kończymy łazienkę a meble do kuchni mają być dopiero na 1 marca także wiem co czujesz. I tez na wszystko trzeba czekać 2-3 tygodnie rozwala mnie to.

reklama
Do góry