Bziumelka Sonia piękna, gratuluję
o co chodzi z okładami z zimnego pampersa? do lodówki takiego i na pierś? nie trzeba np zmoczyć wodą? Moja mama miała zawsze nadmiar pokarmu, być może u mnie będzie podobnie. Uważaj na siebie i wracaj szybko do zdrowia
Magda widzę, że laktacje powoli unormujesz
Nazwę maści już sobie zapisałam ;-)
Montana może próbuj już hartować piersi przez szorowanie gąbką. Mi tak siora poleciła i w sumie od początku ciąży stosuje się do tego, mam nadzieję, że przyniesie to pozytywne skutki
Kasik bidulo, znowu pełno obowiązków masz na głowie
Dziś czytałam, że swędzenie skóry w ciąży może być spowodowane po prostu wzrostem hormonów i objawia się właśnie w okolicach 30 tc. Ponoć tak reaguje skóra na wahania temperatury, zmianę wilgotności powietrza i niby trzeba bardziej natłuszczać. Może tylko o to u Ciebie chodzi? Jeszcze co mi przyszło do głowy to uczulenie na proszek do prania. Kup może jakiś dla niemowląt
Medalikara linkiem do majtek poporodowych podzieliłam się z koleżanką bo też szukała w gemini i nie znalazła. Zauważyła, że majtki są dość wysokie i może być problem z naciągnięciem na brzuszek, więc w razie co trzeba by się zaopatrzyć dodatkowo w inne majty. Twoja córcia już duża dziewczynka
Ooo dzięki za link do sroki :-)
Anulla ja też głowie się nad laktatorem. Chyba ręczny aventa kupię. W ogóle to mam jeszcze tak dużo do kupienia, że zaczynam w panikę wpadać
Dziś byliśmy z M zobaczyć porodówkę. Jestem mile zaskoczona, aż trochę stres ze mnie zszedł ;-) Spodziewałam się pokoju niczym za PRLu a tu ładny, schludny pokoik, z komodą, nowoczesnym łóżkiem, osobną łazienką z prysznicem, prawie że domowe warunki
No i spotkałam panią sprzątaczkę, którą pamiętam jeszcze sprzed 2 lat, gdy leżałam na ginekologii. Baaardzo fajna starsza kobieta, po przejściach a taka pogodna