reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka, tak mam nawał. Młoda regularnie co 3 godziny przy cycu. Pełne, twarde że aż szok. Robię masaż piersi i wtedy ten bolesny nadmiar skapie sobie i jest dobrze. Mam nadzieję że szybko się unormuje wszystko.

Dziewczyny , jakie powinno byc tsh w drugim trymestrze ?

Odebrałam wyniki i uff nie mam cukrzycy, wyszło mi 68 przed pobraniem i 62 po.
Reszta tez ok, hemoglobina 11.3 a wiec spadła od ostatniego razu ale z tego co pamietam to anemia w ciazy jest poniżej 11.

Kasik, to masz młyn ale na pewno jakoś to ogarniesz .

Magda, i co robisz z nadmiarem mleka ?

Zaczęłam pogłębiać temat butelek i chyba zdecyduje sie na szklane Aventu. Przynajmniej na początek a pewnie i tak skończy sie na metodzie prób i błędów .

Bziumelka Sonia jest cudnav:-). A ile mialas leukocytow ze nie chcieli Cie wypuscic ze szpitala?

Magda a odciagasz pokarrm tez laktatorem? Mam nadzieje ze szyvbko przejdzie, obynie doszlo do stanu zapalnego.

Auuuu dziewczyny pomocy !!!!!! W nocy ciągnął mnie brUch, od pępka wzwyż , przekręcenie sie masakra, miejsca nie mogłam ZnaleC , o 7:30 obudził mnie mega ból brzucha w tej okolicy i mega ból w kręgosłupie !!!!!! Do teraz nie przeszło , prysznic , zmiana pozycji, chodEnie nic nie pomogło !!!!! Mialyscie cos takiego ?!?!?! Nie lubie panikować ale ten ból jest mega tragiczny !!!!

Liskka, Montana, nie odciągam pokarmu. Tyle co podczas masażu wycieknie to nie zbieram. Dzisiaj w nocy już lepiej było niunia ściąga ładnie pokarm i regularnie więc jestem dobrej myśli ;)

Kasik, współczuję tego swędzenia i natłoku pracy.
Majty jednorazowe są super hahahaha ;) polecam kupić różnych firm bo u mnie np jedne były naprawdę fajne a drugie po każdym ruchu zsuwaly się co było strasznie denerwujące.

Genna, lepiej skontaktuj się z dr.
Miałam bóle od kręgosłupa ale to w dole pleców czuli od pępka w dół normalnie jakby ktoś miażdżył kręgosłup.

Medalikara, dużo dziewczyn ma problem z cycowaniem. U mnie w szpitalu nie robili problemu, fakt namawiali do cyca ale bez problemu dawali mm. Twoja niunia teraz wielkości mojej kluseczki ;)
O te majty są fajne ;)
Bardzo byłam zdziwiona bo w szpitalu dali i majty i podkłady na łóżko i podpaski bez ograniczeń.

Genna dzwon do lekarza, moze Franio zdecydowal sie juz na wyjscie?

Medalikara no to juz spora dziewczynka z Helenki ;).

Ja tez zaopatrzylam sie w majty siateczkowe. Kurcze juz mi wybil 36 tc :szok:, kiedy to zlecialo. Ciekawe ile moja niunia wazy, wizyte mam 11.02 ale znajac zyciebedzie bez USG :baffled:

reklama
Do góry