reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

bziumelka, piękna dziewczynka. Tylko patrzeć na nią ciągle ;-)

Aisa,
no ja mam w 25tc, ale mam nadzieję, że jednak trochę się polepszy. Bo jeśli się podnosi to już chyba będzie coś widać. Potem mam w 29tc, więc już raczej wszystko będzie jasne. Oby do tej pory nie było plamień itp.

reklama
Bziumelka sliczna Sonia, wycałuj ja od cioc z forum :)

ja jutro mam wizyte sprawdzajaca czy mi sie szyjka nie skraca i nie otwiera od srodka.... prosze trzymajcie prosze kciuki za mnie :)

Magda tak karmic co 2/3 godziny i ewentualnie sciagac max 20ml z kazdej piersi a po karmieniu zimne oklady z mrozonego pampersa.

A zaczynasz miec nawał??

Bziumelka Sonia przesliczna, tylko siedziec i patrzec na CUD :)

Kurcze zadzwonili od mebli i beda jutro lub pojutrze a ja w proszku. Mialy byc za 2 tygodnie, malowanie zaplanowane od poniedzialku, meble beda musialy poczekac w paczkach ;) Przy okazji robimy remont sypialni M ale tapeta bedzie dopiero za 2-3 tygodnie wiec wszystko stoi. W weekend zlozylam tez zamowienie w aptece Gemini, dzwonili dopiero dzisiaj, ze majtek jednorazowych brak :( Wszystko idzie jak po grudzie. Przez chorobe ojca mam mase roboty bo do konca miesiaca musze pozamykac wiele spraw. Normalnie doba robi sie za krotka ;)

Kasik oby poród za to poszedł szybko i sprawnie :) i pamiętaj OSZCZĘDZAJ sie kochana !!!!!!
Trudno kartony bedą zagracaly dom, czyli wszystko w proszku bedzie bidulko , spokojnie majtki przyjdą na czas :) mi dzisiaj siostra kupiła gaciory bawełniane zwykle bo takie polecają u nas w szpitalu :) takie babcine duze poprostu ale z Tesco wiec na szczęście nie w kwiaciory :)
Cos Medalikara zaginęła ? Halo !?!

Genna w Gemini zaproponowali gatki wielorazowe lub zwrot pieniedzy wiec zdecydowalam o zwrocie pieniedzy. Kupie gdzie indziej, nie bylo tez nakladek na sedes podczas zamowienia. Tylko jak ja mam sie oszczedzac jak mam tyle na glowie? Do tego spac nie moge, glowa pelna nowych obowiazkow, nie wiem czy sobie z nimi poradze, nie ma kto mi pomoc bo ojciec kiepsko mowi. Sama musze szukac rozwiazan. Swedzenie skory nie odstepuje. Jutro chyba w koncu kupie ten zyrtec bo sie wykoncze.

Kasik wiem ze to trudne w twojej sytuacji, poprostu zawsze kiedy możesz usiądz, zeby brzuszek nie napinal sie przypadkiem i nie bolał :) ja po moim remoncie jak wszystko sama musiałam załatwiać to potem zaczęły sie bóle i szpital :(
Spróbuj z zyrteckiem , bo sie wykonczysz kobieto !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina a ktorej wit B? Biore prewenit intensiv tam jest chyba B6 i B12.

Genna przewaznie siedze bo to sprawy do zalatwienia przez telefon lub internet ale wtedy kluje mnie pod prawym zebrem i musze wstac, pochodzic, czasami sie poloze, tylko wtedy zaczyna swedziec skora wiec staram sie nie klasc w dzien a jak juz to na boku. Wieczorami juz leze na kanapie przed tv wiec nie jest to zadna fizyczna orka, mimo, ze tak sie po calym dniu czuje ;)

Do góry