reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisa79, bardzo dobrze :-) dzisiaj tez miałam maraton bo poszłam na kurs językowy a potem latałam za brakująca koronka do pościeli która szyje dla liska . Generalnie ja sie czuje bardzo dobrze, nic mi nie ciazy ,moja siostra która była u mnie mowi ze mam biegi i skakam jak koza, nawet biegnę po schodach na peronie hehe Ale zamiast tego męczą mnie przeziebienia i ból gardła a wtedy nie mam sił juz i leżę plackiem

reklama
Aisa, no to rzeczywiście problem. Mi narazie powróciła ochota na sen, więc jakoś przesypiam noc. A jeśli spa nie możesz to i ciężko się wyspać. Mnie niestety też męczą bóle głowy, ale takie do przeżycia, a takie mocne to rzadko. Ciśnienie masz ładne, ja mam trochę wyższe, a zawsze miałam za niskie.
No i niestety uroki ciąży są wspaniałe, bo jak nie jedno to drugie:) Jak nie głowa i bóle podbrzusza, to teraz boli mnie jajnik. I to cały czas prawy. Mam nadzieję, że to nic takiego, bo jak bolą jajniki to ja już się boję, że coś się na nich odnawia. Oby do maja :-).

Anulla, Lisska zawsze coś musi się przypałętać, jakieś przeziębienia itp. Dobrze, że ogólnie ciąże znosimy dobrze, a te inne dolegliwości musimy po prostu przetrwać. Najważniejsze, że maluszki dobrze się rozwijają :-)
I tak, byle do maja :-)

O to fajnie, że za tydzień się dowiesz. 3Mam kciuki, żeby się podniosło. Ja dopiero 10 marca mam usg, takie na nfz. To będzie 30 tc. Ale zastanowię się czy nie pójść wcześniej prywatnie. Tylko kurczę nie wiem czy jest sens iść wcześniej, skoro łożysko może się podnieść do 32 tc.

My wczoraj wyszłyśmy do domu. Chociaz ja na własne żadanie bo moje leukocyty co prawda spadły ale za mało na wypis wiec podjełam taka decyzje. Mam antybiotyk na tydzień. Moja malutka bardzo grzeczna jak narazie mało płacze, noce w miare przesypiamy.

A o to Sonia

P1010571.jpgP1010570.jpg

Magda ja już własnie przeszłam nawał i powiem ci ze milo nie jest ale jesli bedziesz sciagac pokarm lub karmic co 2/3 godziny to szybko sie uspokoi u mnie trwal 2 dni.

Załączniki

• P1010570.jpg
    P1010570.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 60
  • P1010571.jpg
    P1010571.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry