reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilka na pewno bedzie wszystko dobrze, musi. A Hania bedzie miec zdrowa siostrzyczke :-) . w ktorym jestes juz tygodniu ciazy?

Ewelina ja do porodu robilam teraz morfologie, mocz, antygen Hbs i wymaz GBS. Reszte wynikow typu Hiv, Cytomegalia i Toksoplazmoza robilam na poczatku ciazy... Cos u Ciebie sie zaczyna dziac, choc z tym sluzem nie pociesze cie bo moze sie on pojawic do 2 tyg przed porodem, tak miala moja kumpela :-) . Ale i tak juz blizej niz dalej.

Milena87 a jak to sprawdzic jaka mam grubosc tych pieluszek? Nie mam na nich metki, wiem ze sa z tych cienszych ale po wyprasowaniu wygladaja juz w miare ok, ponaciagalam je i nabraly w miare ksztaltu,zas te biale to rewelka sa grubsze, ksztaltu nie zmienily i delikatniejsze sa.

A ja dokonalam ostatniego zakupu nad ktorym sie mocno zastanawialam. Kupilam Angelcare z 2 plytkami udalo mi sie kupic za 300 zl na olx uzywane po 1 dziecku ale w stanie bdb. Juz mam go w domku i dziala bez zarzutu :-) . Tak wiec teraz to pozostaje tylko cierpliwie czekac na porod. Te tygodnie leca jak szalone. Tez bedzie brakowac mi ciazy, cuudny stan, a te kopniaczki achhh uwielbiam :-) .

Ewelina, u mnie rano był taki śluz a w nocy bóle się zaczęły...

My po pierwszej nocy w domku. Wyspalam się jak niemowlę ;) moja córcia spała ze mną i musiałam ją budzić na karmienie. Próbuje zapanować nad moim nawałem pokarmu. Mąż po kapustę pojechał hahahaha będziemy robić okłady po karmieniu :)

reklama
Do góry