reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilka na pewno bedzie wszystko dobrze, musi. A Hania bedzie miec zdrowa siostrzyczke :-) . w ktorym jestes juz tygodniu ciazy?

Ewelina ja do porodu robilam teraz morfologie, mocz, antygen Hbs i wymaz GBS. Reszte wynikow typu Hiv, Cytomegalia i Toksoplazmoza robilam na poczatku ciazy... Cos u Ciebie sie zaczyna dziac, choc z tym sluzem nie pociesze cie bo moze sie on pojawic do 2 tyg przed porodem, tak miala moja kumpela :-) . Ale i tak juz blizej niz dalej.

Milena87 a jak to sprawdzic jaka mam grubosc tych pieluszek? Nie mam na nich metki, wiem ze sa z tych cienszych ale po wyprasowaniu wygladaja juz w miare ok, ponaciagalam je i nabraly w miare ksztaltu,zas te biale to rewelka sa grubsze, ksztaltu nie zmienily i delikatniejsze sa.

A ja dokonalam ostatniego zakupu nad ktorym sie mocno zastanawialam. Kupilam Angelcare z 2 plytkami udalo mi sie kupic za 300 zl na olx uzywane po 1 dziecku ale w stanie bdb. Juz mam go w domku i dziala bez zarzutu :-) . Tak wiec teraz to pozostaje tylko cierpliwie czekac na porod. Te tygodnie leca jak szalone. Tez bedzie brakowac mi ciazy, cuudny stan, a te kopniaczki achhh uwielbiam :-) .

Ewelina, u mnie rano był taki śluz a w nocy bóle się zaczęły...

My po pierwszej nocy w domku. Wyspalam się jak niemowlę ;) moja córcia spała ze mną i musiałam ją budzić na karmienie. Próbuje zapanować nad moim nawałem pokarmu. Mąż po kapustę pojechał hahahaha będziemy robić okłady po karmieniu :)

reklama
Do góry