reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ona ja na koniec ciąży spuchlam a po cc jeszcze bardziej. Miałam wys ciśnienie i jakvdostalam leki na obniżenie ciśnienia to z dnia na dzień opuchlizna zeszła. Coś moczopednego można przyjmować to szybko woda zejdzie

reklama
Infinity, dacie radę same :)
Olusia daj znać jak po wizycie:)

Mój maluszek wczoraj był bardzo aktywny, ale dziś chyba odpoczywa, bo nie odzywa się i nie puka w brzuch:)

Dziewczyny, czy Wy kupujecie dla maluszków jakieś mleko sztuczne? Skoro po cc mleko pojawia się później, to jak karmić dziecko? Zastanawiam się czy trzeba mieć w razie czego mleko, jakby był problem z laktacją. Pytam tylko z ciekawości, bo jeszcze nie mam zamiaru nic kupować:)

Muszę Wam napisać dziewczyny, że byłam dziś po raz pierwszy na ktg. Weszłam zdrowa, wyszłam,, chora "-przemęczenie, ból brzuchaw trakcie ,słabość. A to dla tego, że czekałam od 11 do 14.30 i kiedy, podczas tej czwartej godziny czekania (na konsultacje normalnego wyniku dr poprosił inną kobietę, zobaczyłam, że mają moją kartę ostatnią chyba ( jeszcze z 5 pacjentek przede mną), zabrałam swoje dokumenty i wyszłam ( inaczej czekałabym chyba od 11 do 17. Dopiero bym im tam zaslabła. We środę mam usg, wiec poczekam.
Kobieta w tym czasie zdążyła urodzić - taka niestety służba zdrowia. :no:

Dziewczyny jakas masakra dzisiaj jest, cale miasto zakorkowane, stoimy w korkach.. i nie wiem kiedy zajade do domu... pisze wlasnie z telefonu. A wiec z serduszkami wszystko dobrze... ale musimy jeszcze raz skontrolowac u jednego z maluszkow serduszko ale to za miesiac..
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
:-(
no ale musi byc dobrze i tej mysli sie trzymam !! .reszte napisze z domu:tak:

A od ktorego tygodnia robi sie KTG?:tak:

Infinity, dacie radę same :)
Olusia daj znać jak po wizycie:)

Mój maluszek wczoraj był bardzo aktywny, ale dziś chyba odpoczywa, bo nie odzywa się i nie puka w brzuch:)

Dziewczyny, czy Wy kupujecie dla maluszków jakieś mleko sztuczne? Skoro po cc mleko pojawia się później, to jak karmić dziecko? Zastanawiam się czy trzeba mieć w razie czego mleko, jakby był problem z laktacją. Pytam tylko z ciekawości, bo jeszcze nie mam zamiaru nic kupować:)
U mnie dają w szpitalu jesli jest taka potrzeba.

Dziewczyny jakas masakra dzisiaj jest, cale miasto zakorkowane, stoimy w korkach.. i nie wiem kiedy zajade do domu... pisze wlasnie z telefonu. A wiec z serduszkami wszystko dobrze... ale musimy jeszcze raz skontrolowac u jednego z maluszkow serduszko ale to za miesiac..
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
:-(
no ale musi byc dobrze i tej mysli sie trzymam !! .reszte napisze z domu:tak:

A od ktorego tygodnia robi sie KTG?:tak:
To super ze wszytsko ok!

reklama
Do góry