anulla wyniki już są, dziś dzwoniłam i pani w rejestracji powiedziała że jak źle wychodzą to oni dzwonią, a m odebrał i powiedział że ok :-) i żebym się nie martwiła bo w porządku są- zachował się jak ekspert jutro będę je miała w ręce to dam znać jakie wartości wyszły
reklama
madzia i piotr
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny oddam wit k+ d3, miałam 2 op i mi zostało. Czy któraś by chciała?
montana8
Pełna nadziei
Pisałam Wam ostatnio że pytałam lekarza czy jak urodzę to mogę podejść do ostatniego 3 ivf mimo ze nie mam mrozaczków, któraś z Was mówiła że napisze na forum NOVUM (chyba Bziumelka). I jest odpowiedź, ze można , oczywiście jeśli sie zdązy zdecydować do 30.06.2016. Hmmm to dlaczego mój lekarz powiedzial że ten program jest do momentu jak sie uda, a kolejne szanse przepadają. Przecież oni też zyskują kasę za ivf hmmm
Montana dokładnie to ja pisałam :-) nawet sama nie zdazyłam tego sprawdzic czy cos odpisali.
Wydaje mi sie ze lekarze sa poprostu niedoinformowani i pewnie jeszcze nie mieli takiego przypadku.
Infinity i Ona niedługo sie rozpakujecie :-) Zazdroszczę bo ja tez bym juz chciała...
Wydaje mi sie ze lekarze sa poprostu niedoinformowani i pewnie jeszcze nie mieli takiego przypadku.
Infinity i Ona niedługo sie rozpakujecie :-) Zazdroszczę bo ja tez bym juz chciała...
Esiek
Czesc dziewczyny !
Tak rzadko tu zagladam, ze nawet nie bede klamac ze jest inaczej Ale mysle o Was prawie codziennie i ciesze sie ze wszystkie nadal w szczesliwych dwupakach!!!
Infinity, Ona - wielki dzien zbliza sie wielkimi krokami ! Kciuki za Was !
Nie musze wam pisac ze dziecko tak odwraca swiat do gory nogami, ze malo jest czasu na cokolwiek innego Choc i tak jestem z siebie dumna bo jestem chyba dobrze zorganizowana ze wszystkim - mamy co jesc, wzglednie czysto mamy i jeszcze czasem mamy czas by razem cos obejrzec czy sie wykapac poza tym swiat kreci sie wokol Goski co jest cudownym uczuciem ze wszystko co robisz robisz dla kogos Ja powoli wracam do zycia, niedlugo mam pierwsze nocne wychodne i zamierzam wypic pierwszego od ponad roku drinka i to moze nie jednego
Ciezko tak zsumowac wszystko co sie dzieje w zyciu po urodzeniu dziecka, jedno jest pewne - trzeba czerpac kazda chwile bo czas leci jak szalony, zaraz Gocha ma miesiac a ja jeszcze zyje emocjami z porodowki
Sciskam Was baby mocno i trzymajcie sie jak najdluzej w dwupakach
Tak rzadko tu zagladam, ze nawet nie bede klamac ze jest inaczej Ale mysle o Was prawie codziennie i ciesze sie ze wszystkie nadal w szczesliwych dwupakach!!!
Infinity, Ona - wielki dzien zbliza sie wielkimi krokami ! Kciuki za Was !
Nie musze wam pisac ze dziecko tak odwraca swiat do gory nogami, ze malo jest czasu na cokolwiek innego Choc i tak jestem z siebie dumna bo jestem chyba dobrze zorganizowana ze wszystkim - mamy co jesc, wzglednie czysto mamy i jeszcze czasem mamy czas by razem cos obejrzec czy sie wykapac poza tym swiat kreci sie wokol Goski co jest cudownym uczuciem ze wszystko co robisz robisz dla kogos Ja powoli wracam do zycia, niedlugo mam pierwsze nocne wychodne i zamierzam wypic pierwszego od ponad roku drinka i to moze nie jednego
Ciezko tak zsumowac wszystko co sie dzieje w zyciu po urodzeniu dziecka, jedno jest pewne - trzeba czerpac kazda chwile bo czas leci jak szalony, zaraz Gocha ma miesiac a ja jeszcze zyje emocjami z porodowki
Sciskam Was baby mocno i trzymajcie sie jak najdluzej w dwupakach
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Anula86, super, że wyniki masz w porządku
ja jestem po wizycie. Wszystko jest w porządku, szyjka długa, łożysko umieszczone na ścianie tylnej i wysoko - nie pamiętam jak to określił lekarz. Także nie mam czym się martwić. No i wygląda na dziewczynkę, ale nie wiadomo na pewno, bo dziecko odwróciło się do nas plecami Pewnie dowiem się 5.01 na połówkowych.
ja jestem po wizycie. Wszystko jest w porządku, szyjka długa, łożysko umieszczone na ścianie tylnej i wysoko - nie pamiętam jak to określił lekarz. Także nie mam czym się martwić. No i wygląda na dziewczynkę, ale nie wiadomo na pewno, bo dziecko odwróciło się do nas plecami Pewnie dowiem się 5.01 na połówkowych.
kasik36
Anulla super wiesci, kolejna dziewucha nam sie na forum szykuje
reklama
Magda_7891
Anulla, super że wszystko dobrze i córcia będzie