reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ona wiem wiem że już niedługo rodzisz:-), jakby mi to tesciowa za tydzien przywiozła to dam Ci pierwszej a jak nie to Ty pierwsza kupisz a potem ja wezme od Ciebie i jak zostanie to podam dalej.

Kasik a ja uważam że to bardziej jakies zatrucie pokarmowe.

U mnie nie koniec przygód. Pojechałam na sprawdzenie. Pokazałam ze mi sie lekka wysypka zrobiła na rękach. Wiec zaczęli konsultować sie z innym lekarzem i podejrzewają alergie na antybiotyk ktory dostałam. Wiec znow założyli welfron i zmienili moje doustne antybiotyki na inny dożylny. Mam codziennie przyjeżdzać tu na kroplowke przez 7 dni. Dodam ze w jedna strone mam 50 min. Wiec super. Non stop pod górkę. Ale i tak najbardziej martwię sie o małego. Tyle mocnych antybiotyków.

kasik ja jak mialam niedawno jelitowke to dostalam smekte i kazal mi duzo pic przeszlo po 2 dniach

bziumelka ok to daj znac czy uda sie tesciowej zalatwic a jak nie to bede zamawiac przez neta

Ostatnia edycja:
U mnie nie koniec przygód. Pojechałam na sprawdzenie. Pokazałam ze mi sie lekka wysypka zrobiła na rękach. Wiec zaczęli konsultować sie z innym lekarzem i podejrzewają alergie na antybiotyk ktory dostałam. Wiec znow założyli welfron i zmienili moje doustne antybiotyki na inny dożylny. Mam codziennie przyjeżdzać tu na kroplowke przez 7 dni. Dodam ze w jedna strone mam 50 min. Wiec super. Non stop pod górkę. Ale i tak najbardziej martwię sie o małego. Tyle mocnych antybiotyków.

Kurczę Emilko to nie fajnie, ale mam nadzieje ze tym razem dobiorą Ci odpowiedni antybiotyk? Mam nadzieje że maluszkowi taka alergia nie zaszkodzi.

Emilia to nie fajnie ze przyplatala sie allergia, mam nadzieje ze szybko minie i ze juz bedzie wszystko dobrze....;-)

Kasik zdrowka zycze.. mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz?:tak:

Dziewczyny czy któraś zakupiła moze kosmetyki Ziajki dla swojego maluszka? Esiek nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba ty kiedyś wspominalas ze kupilaś Małgosi Ziajkę? I jak sie sprawdza?

Kasik mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i jak jednak nie przechodzi to idź jutro do lekarza. Życzę dużo zdrówka :)
Emilia, o kurcze, zawsze coś :( Lekarze wiedzą co robią i widocznie tak trzeba a antybiotyki nie stanowią wielkiego zagrożenia dla maluszka. Kurcze akurat przy końcu ciąży się coś przyplątało. Mam nadzieję, że czas szybko zleci i maluszek będzie już bezpieczny na świecie, a u Ciebie zoperują ten wyrostek.

a ja chyba mogę już być spokojna i zapomnieć o całej sytuacji z lekarzem. Okazało się, że on w dokumentacji wpisał przyzierność karkową, że jest ok i obecna kość nosowa. Co za gbur.
pani genetyk bardzo miła i wyniki z krwi są w normie:-):-):-):-). Dostałam skierowanie na kolejne badanie i jutro będę dzwonić. Ale będę prosić o zapisanie do innej dr, a nie do tego beznadziejnego lekarza. Czekając w kolejce, to dużo się o nim nasłuchałam i on jakiś jest nienormalny, bo wszystkie dziewczyny miały z nim przejścia. Ale najważniejsze, że wszystko jest ok. Cały stres ze mnie spłynął :-D

reklama
Do góry