reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o pampersy to 1 dużo nie kupujcie Moja Marcysia nie ma miesiąca i ledwo wchodzi już w 1. Teraz nosiliśmy już 3 bo musieliśmy zakrywać pępuszek. Ja za pampersy na razie dziekuję bo mi kuzyn z norwegii przywiozł, tam paczka pampersów kosztuje 6 zł.

Ona mi przed porodem wyszedl mały hemoroid kupiłam maść posterisan ale nie pomogła i przy po
rodzie wyszedł już dość spory do dzisiaj z nim walczę, teraz mam proktohemolan w czopkach i jest lepiej ale jeszcze nie do końca.

Moja Marcysia właśnie dzisiaj się zbuntowała i nie chce jeść mojego mleka, zasmakowała mm i pluje moim, to dla mnie kolejny argument na to ąby powolutku skończyć z tym odciąganiem i przejść całkowicie na mm.

Labo długo się zastanawiałam nad kupnem tego leżaczka i mam nadzieje, że mój maluch tez będzie w nim lubił leżeć :)
Emilia trzymam kciuki za jak najszybsze wyjście ze szpitala :) mnie przygnębiło leżenie w szpitalu :(
Olusia ja juz prawie wszystko mam dla Piotrusia :) tak się spiełam ;)

O Dziewczyny, czyli, ze dobry wybór z tym lezaczkiem, skoro tyle z Was ma i jestescie zadowolone. Bardzo sie ciesże. Mnie sie bardzo podoba.

Olusia,chyba coś nie zrozumiałam, bo myślałam ze juz wyszłaś:)) ale mam nadzieje, ze juz za chwilkę wyjdziesz ze szpitala.

Emila ciesze sie, ze Ty sie lepiej czujesz. Moze zabieg nie bedzie w ogóle potrżebny. Trzymam kciuki za to. &&&&&&

Olusia trzymam kciuki za usg i powrót do domu.

Dzisiaj byłam u dentysty. Miałam piąty raz zakładaną plombę na ten sam ząb. Ciągle wypadała i dziś założyli mi jakiś zaczep. Boli mnie pół twarzy. W nagrodę kupiłam mojemu maluchowi skarpeteczki jedne I love mum i drugie I love dad. To mój pierwszy zakup. Powiem wam, że to jest cudowne uczucie jak chodze po sklepie dla dzieci i oglądam czy kupuję dla swojego dziecka :-)

A ja już po wizycie w szpitalu i znam datę cc - 9 grudnia :biggrin2: także 3,5 tygodnia i mała będzie z nami :sorry2:

Wózek też odebraliśmy, także jeszcze tylko fotelik samochodowy w poniedziałek i mam wszystko, uffffff :sorry2: Przerażające jest to że od 3 mc coś kupowałam w każdym miesiącu i skończyłam dopiero przed samym porodem - a mówią że dzieci dużo do szczęścia nie potrzebują :-D;-)

Co do Pampersów Premium '1' to ja ostatnio kupowałam po 35zł w Superpharm - duże opakowanie czyli 78 sztuk także da się znaleźć w dobrej cenie i u nas - polecam stronę http://www.mlekoipieluszki.pl/ są na niej na bieżąco aktualizowane ceny pieluszek wraz z rozmiarem i rodzajem (obecnie akurat nie ma żadnej promocji na '1') + ceny mleka modyfikowanego.

Smerfeta jednak ostatecznie Swissmed choć rozważałam i orientowałam się również w innych rozwiązaniach. Nie wiem czy pisać Ci coś więcej jak to u nich wygląda bo chyba tą placówką nie jesteś zainteresowana? ;-) ...

Emilia, Olusia życzę szybkiego powrotu do domu i powrotu do szpitala dopiero na powitanie maluchów :tak:

reklama
Infinity ale fajnie, że za niedługo już córcia będzie z wami. Piękny prezent na święta :-)

Emilia dobrze, że jest lepiej :-)

Do góry