reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana już od tygodnia jestem w domu tzn. u rodzicow, bo u mnie remont.
Olusia ściskam, ale się najadlas strachu :* . Wiesz co po wyjściu ze szpitala kompletuje wyprawkę dla Piotrusia, bo boje się, że na następnym usg okaże się, że Pit wyciągnął shunt i wracam do szpitala :(.
Emilia co u Ciebie?

reklama
Infinity - spoko u mnie tez tak bylo. Kupowalam misia dla Goski to oba pol dnia staly pod komoda bo myslaly ze to dla nich. :)

Olusia, Szczerbatka jak to dobrze, ze juz w domku jestescie. Jednak w domu najlepiej!

Smerfeta - zostań juz na tym zwolnieniu. Korporacja to nie miejsce dla nas, a zobaczysz, ze z tygodnia na tydzien coraz ciężej. A co ty chcesz od kaczek? To nasza tradycja, ze kaczuchy karmimy, bo biedaki głodne są i nóżki im w tej wodzie marzną. :-D

Montana ale śliczne ciuszki. I chciałam Cie uświadomić, ze Ty juz nie 25 a 26 tydzien zaczęłaś! Hehe.... Ale masz mało kilogramów. Ja juz 7 kg na plusie i brzucholek ciazowy juz ładnie wystrzelił. Ale sie nie martwię, bo wczoraj od teściowej dostałam komplement, ze ciaza mi służy, bo ładnie wyglądam:)) a wiecie jakie są komplementy od teściowych:zawstydzona/y:

Bziumelka śliczna fura! Ja tez wybrałam czerwoną. Ale my planujemy kupić w styczniu dopiero. No chyba ze obniżki świąteczne bedą. Bo jeszcze w grudniu malowanie mieszkania, potem wyprawkę od kumpelki musze odebrać, bo sie chce pozbyć i lozeczko od drugiej kumpelki odebrać, bo remont robią i wyrzucają, a potem ostatnie rzeczy mi tylko zostaną.

A my dzis pierwsza furę dla Piotrusia dostaliśmy - z okazji moich zaległych urodzin! Taką, juz Wam chyba wklejalam:)

Ostatnia edycja:
Agawa ja też miałam w planach kupić wózek ciut poźniej tzn. za dwa tygodnie ale że u mnie cały czas jest jakieś zagrożenie tym wcześniejszym porodem to wolałam nie czekać. Zresztą tam gdzie ja kupiłam swój, ten model i kolor był dostępny od ręki ale jakby mi jednak nie przypasował to wolałam mieć tak z 6tygodni zapasu bo z tego co dziewczyny pisały w niektórych punktach się nawet tyle czeka więc wolałam nie ryzykować.

Ona ja luteine też brałam do 21/22tc i miałam odstawioną a teraz znowu od 3 tygodni muszę ją brać i pewnie już do samego końca...

Agaawa ja w domu nie jestem.. ja dalej w szpitalu.. czekam na obchod i na USG.. zobaczymy czy wyjde... ;-)
A lezaczek super..

Montana musze sie zabrac i to szybko bo czas ucieka, a juz nie dlugo polowkowe ;-) a nigdy nie wiadomo co bedzie pozniej ;-) a czuje sie nawet ok.. brzuszek rosnie, maluszki czuje czesciej, wiem ze sa tam i fikaja! ;-)

Szczerbatka ja wlasnie tak samo jak wyjdd to od razu zaczynam robic wyprawke..nie mam wyjscia.. wlasnie tak jak piszesz boje sie ze znow trafie do szpitala i bede musiala byc dluzej czy cos.. chociaz wiadomo oby nie.. musze sie zabezpieczyc ;-)

Czekam na obchod i na USG i moze wyjde do domku dzis.. ;-)

Dziewczyny - myślę, że wiele z Was może zainteresować ten temat - mam dostęp do Pampersów i mogę Wam zamówić w następującej cenie:

Pampers Newborn 1 - 43szt w cenie 16zł

(pozostałe rozmiary wkrótce podam ceny)

Jeżeli któraś jest chętna proszę na priv wysłać ile paczek i jaki rozmiar oraz swój adres do wysyłki a ja w odpowiedzi podam nr konta i koszt wysyłki ( w zależności od ilości paczek ).

Pampersy byłyby wysłane w ciągu 7 dni,

Nie pytajcie skąd taka cena ale potwierdzam osobiście, przetestowane na Gośce są to oryginalne pampersy, zapakowane fabrycznie :)

Esiek a ile kosztują normalnie w sklepie?? bo ja jeszcze nie orientowałam się w cenach pampersów.

Infinity - wczoraj moja babcia rozmawiała z moją babcią i ta jej powiedziała, że mojego dalszego kuzyna zona urodziła teraz w 37tc (poród naturalny) i dziecko ważyło 2200g i jest zdrowiutkie, więc rodzą się i mniejsze kruszynki.

Wczoraj maz odebrał moje wyniki krzywej cukrowej i wynik na czczo 86 po1h 117 a po 2h 104, wiec jest okey. Tylko znów mam niskie erytrocyty,hemoglobine i hematokryt (to ostatnie 30,7 norma u mnie napisano 36-47). Trochę dziwnie, bo brałam 2m-ce żelazo bo ostatnio te pozycje tez miałam niższe i teraz po lekach mam troche nizej niz zanim zaczelam brac dodatkowe zelazo... ZObaczymy co na to moj doktorek bo dzisiaj mam po poludniu wizytę

reklama
Esiek kuszaca propozycja.. :tak:

Syllkaa super ze wyniki wyszly super... ;-)

Czekam na USG i moze wyjde dzis do domu...
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Do góry