reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzia- dostalam mejla - Ok daj znać. Zeskanować pewnie już przed weekendem nie dam rady ale jakbyś podjechała to mogę pożyczyć i sobie skserujesz.

reklama
Kotuska nie, nie czytałam za wiele o prenatalnych a w ogóle co się podaje, bo nie wiedziałam jakie pytania mi zada. Mógł inaczej zareagować, ale burak zostanie burakiem. Pozostaje mi zapomnieć o tym i czekać na wyniki krwi. Gdybym jednak zrobiła w invikcie to by wiedzieli i pewnie wiele nieprzyjemności by mnie ominęło. No nic, czekam na wynik krwi i wtedy zobaczymy co dalej. Co do tych miar, to jednak ten lekarz miał lepszy sprzęt niż mój gin, to sama nie wiem co jest prawidłowe. Narazie spróbuję ochłonąć i zapomnieć.

Liska olej teściową :) pamiętaj teściowa to nie rodzina :p
A co do jej teorii ze w nosidełku najlepiej i najcześciej to niech sama sie pogniecie trochę w takim czymś . Wszyscy producenci fotelika mówią ze Max 2 h dziecko powinno przebywać a nie na spacer wybierzesz sie, rozumiem wypad na szybkie zakupy , do lekarza . A jak dłuższa podróż samochodem to każą przerwy robić i wyjmować dziecko z fotelika . Bardzo ładne te pokrowce do wózka :)
Moja teściowa tez mieszka w tym samym mieście a w ciazy widziała mnie 3 razy :p ostatnio na wszystkich świętych zaprosiła nas na obiad, na cmentarze nie jechałam ale na obiad jakos sie zwleklam, bo nie miałam
Siły w domu go robi i co ????? Teściowie przyjęli mnie w dresach !!!!!! Znowu, obiad na święta-teść w dresie !!!!! Kurde trochę brak poszanowania gości , ale chociaż zeby to był wyjściowy dres
, nieeee i był taki wyciągnięty, zużyty dres !!!! Ja w takim sprzątam
Mieszkanie a nie przyjmuje proszonych gości . Dobrze ze jadą na święta do swoje córki do Anglii to nie bede musiała ich oglądać i słuchać juz 10 rok o pieniądzach :( i założę sie ze na świta dostaniemy znowu Po butelce alko . Czyli wszystkie mamy alergie na teściów :p

Anulla nie stresuj się już, nie ma sensu, bo tam w brzuszku masz dzidziusia który sobie zdrowo rośnie. Ja też nic nie czytałam o prenatalnych, więc nie miej do siebie wyrzutów, ale moja lekarka była tak super, że wszystko mi wytłumaczyła. Świetnie rozmawiała z dzieckiem, żartowała, dźgała je by odpowiednio się ustawiło. Lekarz musi mieć podejście i wiedzę, temu u którego Ty byłaś niestety wszystkiego brakowało. Jutro idę do jeszcze innego lekarza, nie czytałam o nim opinii ale wykonuje badania w Gamecie i jeśli będzie coś nieteges to będę dzwonić do 'szefa' który mnie prowadzi ;-)

Genna no nie wierzę, Twoi teście też tak 'elegancko' przyjmują gości? :-D moja teściowa to jeszcze w miarę, ale teść czasem takie drechy założy na proszony obiad, że wzrok odwracam bo niedobrze się robi. Normalnie Ferdek Kiepski :-D

Magda wstępnie jak najbardziej, jeśli tfu tfu coś by było, to jak najszybciej dajmy sobie znać :-)

Ostatnia edycja:
Ja po kolejnej wizycie w szkole rodzenia ;) dzisiaj byliśmy na oddziale. Jestem przerażona ;) oglądaliśmy sale porodowe i mieliśmy rozmowę z ordynatorem. Potem na położniczym dziewczyny pozwoliły nam wejść do sali i zobaczyć jak przewija i karmi dzidziusia ;) Ogólnie wszystko po remoncie, czysto i wogóle. Sale 2 osobowe. Personel na pierwszy rzut oka przemiły ;) reszta okaże się w praniu ;)

Smerfeta proszę cie to takich ferdków wiecej ? Yyyyyyy
Magda spoko dasz radę , jak bedziesz Miała skurcze to juz bedziesz myślała zeby szybko wyszła młoda :p ale dobrze ze tak mozna sie oswoic troszke :) u nas tez jest taka runda po oddziale :) ja zaczynam 4 grudnia szkole rodzenia :)
Anulla fakt moj tez na prenatalnych generalnie ni nie mówił ale dostałam 2 strony A4 wiec poczytalam troszke :p ale lekarz od prenatalnych powinien miec troszke wiecej empatii.
Proszę nie denwrwuj sie bo dzieciątko tez to czuje .

Ostatnia edycja:
reklama
Wow Infinity nie wiedziałam że maxi cosi ma taki zarąbisty designe foteli :D to chyba jakaś nowa kolekcja bo pierwszy raz widzę w takim zestawie kolorystycznym :-)

Do góry