reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziękuję Wam za wsparcie. Dziś trochę się uspokoiłam, ale potrzebuję oddechu i będę narazie sporadycznie wchodzić na forum. Mąż wraca dziś z delegacji i postawi mnie do pionu trochę, to szybciej mi czas zleci. Staram się myśleć pozytywnie, ale cały czas myślę o tej kości nosowej i to nie daje mi spokoju. Czekam na wyniki badań. Nie dadzą mi ich wcześniej, bo mam dopiero u genetyka je dostać, także muszę poczekać. Muszę ochłonąć i uspokoić się bo od wczoraj brzuch mnie boli i leki nie działają. Następne badania będę robić w innym miejscu, albo w klinice. Nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tym człowiekiem.

reklama
Lenka Filipek taki maciupeńki wyszedł, normalnie okruszek słodziutki. Heh jak to jest na tych sesjach że dzieciaczki tak slodko śpią? Zastanawialam sie wlasnie ostatnio nad tym :-)
Smerfetko kciuki za wizyte :tak:
Anulla jak tam dziś samopoczucie? Mam nadzieje ze juz lepiej, nie warto tracic nerwów na takich gburowatych lekarzy, szkoda zdrowia i Twojego i maleństwa :)

Zadzwonilam dziś do położnej co prowadzi szkole rodzenia i mowi ze jutro sie zaczynją 1 zajęcia :-D, tak więc jutro zaczynam,ma być 7 spotkan w kazda sobote, 6 w szkole, a 1 w szpitalu, ale sie cieszę , tym bardziej ze w soboty mąz zazwyczaj wolne a tez chce chodzic:). Hmm tylko nie pytalam mojej lekarki czy mogę, no ale w sumie nic sie nie dzieje wszystko przebiega prawidlowo wiec chyba nie mam przeciwskazan :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co do kapturków to radzę poczekać i zakupić po porodzie. Ja zmierzyłam wcześniej i mąż wiedizał w razie w jakie kupić, ale i tak sie nie sprawdziły.

Lenka super fotki Filip taki słodziutki że szok, my też już sie szykujemy do sesji, własnie jak to jest ze maluchy tak śpia i dają sie ukłądać ja nie wim czy moja Marcysia będzie wspólpracować.

Anulla musisz sie wyciszyc i dobrze ze mąż wraca idźcie gdzieś na kolację odpręż sie na pewno wszytsko bedzie dobrze.

Medalikara, a jednak przeprowadzka?
Oj oszczędzaj się, oby szyjka już się nieskracala. Filmik chętnie ale w styczniu ;) nagram mamę jak będzie Zośke obracać ;)

Lenkabar wcale się nie dziwię, że spędzasz czas na wpatrywaniu się w swój CUD, zdjęcia są po prostu boskie, też bym godzinami wgapiała się w swoje dziecko :tak::-)

Medalikara cieszę się, że mogłam pomóc w rozmiarze spodni. Są rzeczywiście wyjątkowo długie bo ja mam zawsze problem, że wszystkie są na mnie za krótkie a te są akurat :tak:Łóżeczko bardzo ładne i wyjątkowo tanie jak na komplet z materacem, zapisałam sobie w ulubionych. Jak je dostaniesz to daj znać czy w rzeczywistości też wygląda tak dobrze.

lenkabar sliczny maluszek.... piekna sesja !:tak:

Smerfeta kciuki za dzisiejszą wizytę
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Dziewczyny a ja jade na IP... z godzine temu poszlam do wc i zobaczylam na papierze plamienia jasne, a przed chwila wiecej jej bylo... mam takiego stracha ze rece mi sie trzesa.... :-(

Olusia kurczę jedz koniecznie, mam nadzieje ze to nic poważnego. Daj nam znać. Trzymam kciukaski. Ostatnio moja kolezanka w 20 tc tez miala plamienie ale okazalo sie ze naczynko jakieś pękło, mam nadzieje ze i u ciebie to nic groźnego. &&&&&&&&&

Medalikara bardzo ładne te łózeczko. A ty sie kochana oszczędzaj teraz.

reklama
Olusia - leć i koniecznie daj znać. Ja ostatnie plamienie miałam jeszcze w 27tc więc bądź spokojna !!!

Madzia - już tutaj odpiszę, ok - gdybyście nie dali rady to tak jak mówię możesz podjechać i weźmiesz sobie do skserowania.

Do góry