reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie poniedziałkowo :-)
Jak się mają szczęśliwe mamusie?
Kurcze pogoda za oknem nie nastraja pozytywnie... Ja to tylko na śnieg już wyczekuję - przynajmniej jaśniej będzie, poza tym tkwi we mnie dziecko które lubi śnieg... :-)

reklama
Hej Różyczko. Ja dzisiaj mam karuzelę w głowie i w pracy. Do tego oczy mnie pieką. Ja też czekam na śnieg bo tego przygnębienia mam dość.

witajcie
mnie dziś jakoś lenistwo ogarnęło i mdłości od rana atakują... chociaż najchętniej poszłabym spać zaraz biorę się za porządki ubraniowe bo moja szafa woła o pomstę do nieba:zawstydzona/y:

A ja - zaczęłam robić świąteczne prezenty przez internet - nie mam siły chodzić po sklepach - więc allegro to mój najlepszy przyjaciel teraz :)
A że mamy do zrobienia masę prezentów - najwyższa pora już zacząć.
Dorex- nie masz tak że masz mdłości jak jesteś głodna? Jak coś zjem to mi przechodzi...

Różyczka masz jakieś pomysły na prezenty? Ja mam z tym problem i wdzięczna jestem za każdy pomysł.

Dorex ja na mdłości jem ogórki kiszone. Pomaga jak nic.

Marcysiowa - ja w tym roku książek sporo kupuję, moim zdaniem nie ma to jak dobra książka. Na stronce empiku jest do dzisiaj promocja (-10 %) przy zakupie przynajmniej za 100zł - zawsze to coś...
Dzieciom wiadomo że zabawki - na allegro coś tam szukam...
Jeszcze jest taka stronka biochemia.com - naturalne kosmetyki zamawiałam tam sobie - i postanowiłam w prezencie też parę rzeczy zamówić :) Polecam masło ze skrzypu :)

Różyczka dzięki za info. Będę wdzięczna, jak każdy prezent będziesz opisywać w miarę ich kupowania.

U mnie w pracy dziki remont i płakać mi się chce...

współczuje wam problemów z prezentami:) U mnie w domu i w rodzinie przyjęła się troszkę inna tradycja- każdy dostaje prezent drogi, ale jeden do roku z okazji imienin. Nie ma rozdrabniania sie na swieta urodziny itp. Tylko dzieciaki dostają jakiś drobiazg na gwiazdke. Mnie ten układ całkiem pasuje:)

reklama
Aniołeczek - niby dobry pomysł....ale u mnie w rodzinie by się to nie przyjęło... Trudno mi się powstrzymać szczególnie w okresie świątecznym od robienia prezentów :-)

Do góry