reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia ja kupowałam rozek minky i też jestem zadowolona, ale nie pamietam od jakiego sprzedawcy.

kari witaj wśród nas, co do lekarza to nie pomogę bo mój gin prowadzacy jest włśnie z kliniki w której miałam in vitro, a co do luteiny to musisz porozmawiać z lekarzem prowadzącym bo każdy ma swoją teorię ja jakoś brałam do 14 czy 15 tc ale odstawiałam stopniowo.

ona co znaczy sprawdzają? Mi zawsze gin patrzy czy jest twarda, długa i czy nie ma rozwarcia potem zapisuje to w karcie ciąży powinno to być.

ema fajny brzuszek.:)

reklama
Ja jezdzę do lekarza z kliniki i chodzę na NFZ w moim mieście. Do kliniki bo mają super sprzęt a i baaardzo lubię mojego lekarza, bo dzieki niemu udało nam sie ivf, a na NFZ nie zawsze robią USG, mają słaby sprzęt, ale za to lekarka daje L4, wiec Ona 232 powiem Ci tak że mam porównanie u 2 lekarzy i ten z klinki to ani razu nie sprawdzal mi szyjki macicy, zawsze tylko USG ( wiem że to błąd), zas ta lekarka na NFZ najpierw na fotelu sprawdza szyjkę, przydatki, a dopiero potem robi USG ;-)

no wlasnie o to mi chodzi za kazdym razem mam badanie szyjki w sensie czy jest zamknieta i czy twarda

ale mam taki glupi problem bo brzuch mi juz powoli dosc przeszkaz przy goleniu krocza i tak jakos mi wstyd isc nie ogolona tak jakbym bylla nie przygotowana a co bedzie dalej heh mozze to glupie

Dziewczyny ja też już nie widze a na czuja to moge sie pociac najwyzej . Wczesniej robilam wosk i to bylo genialne ale odkad jedtem w ciaxy to przestalam bo sie przy tym jednak napinalam i co by nie mowic boli :o ale teraz mezy powiedzial ze stanie na eysokosci zadania i jak trzeba to naeet paznokcie pomaluje :D

ona to nie jest głupie myślę że większość z nas ma ten problem :-D mnie również już goli mąż do pewnego czasu dawałam radę ale teraz pomoc sie przydaje :-D.

Ema śliczny brzuszek :)

Kari witaj! Z tą luteina to tak jak już pisały dziewczyny, jakoś ok 12 tc się z tego stopniowo schodzi, ale większość z nas brała ją dla własnego spokoju dłużej. Ja miałam długo bóle podbrzusza i brałam jakoś chyba do 16tc.

Dziewczyny zdejmowałyście obrączkę i jeśli nosicie- pierścionki? Ja przegapiłam moment i teraz od kilku dni mam problem.. zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy i za cholerę nie mogę ściągnąć obrączki i pierścionka zaręczynowego :/

reklama
Do góry