reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek zdjęcie literek zrobię jak mąż je przyczepi nad łóżeczkiem ale dzisij to chyba już nie bo dopiero wrócił do domu. Co do stanu łożyska to na tym usg mam na pewno II stopień dojrzałości a zaraz zerknę na to usg w 29tc i ci napiszę

reklama
no właśnie nie za bardzo się orientuję jak to z tym łożyskiem jest wiem tylko że jak starzeje sie za szybko to jest nie dobrze muszę w necie cos poczytać na ten temat.

Esiek poczytałam i III stopień dojrzałości powinien być na ok 2 tyg. przed porodem

Ostatnia edycja:
Dziewczyny: podajcie pls linki do tych koszul ciazowych co kupilyscie. Zastanawiam sie nad ich zakupem. Chodzi mi o te do karmienia konkretnie. Dzieki

Infinity mi lekarz powiedział, że dzieci rosną jak dżdżownice najczęściej najpierw na długość a dopiero potem na wadze, może Twoja kruszynka najpierw chce sobie trochę podrosnąć a dopiero potem przytyć. Trzymam kciuki.

Esiek właśnie też czytałam i te przyczyny póki co są u mnie wykluczone, staram się to brać za dobry znak że mała po prostu tak ma i już ..
A co do pomiarów to wcześniej faktycznie był 1 wyrwany z 'kontekstu' pomiar u lekarza u którego byłam tylko 1 raz a po 2 tygodniach u mojej prowadzącej różnica już była tylko tydzień 2 dni więc wszyscy uznali że tamten lekarz zmierzył źle/inaczej.
Teraz sytuacja trochę się komplikuje bo właśnie ten sam lekarz (moja prowadząca) pomierzyła i jej wyszły te 18 dni a 3 tygodnie wcześniej, też u niej, był tylko tydzień czyli jakby przez 1,5 tygodnia z tych 3 nic nie rosła ... No nic, staram się nie myśleć negatywnie, dobrze że wizyta za 2 tygodnie.

A co do łożyska to też mam II stopień ale czytałam że w III trymestrze jest to normalne, oby tylko za szybko się nie zestarzało, szczególnie u mnie co by moja kruszyna zdążyła podrosnąć :tak:

Foote też słyszałam od lekarza tekst o dżdżownicy :-D oby dokładnie tak było :tak:

Dziewczyny, dziękuję za Wasze wsparcie, jak zawsze stawia mnie do pionu i każe myśleć pozytywnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
lolitka prosze o to link sklep nazywa sie Margot mają różne rzeczy ja brałam dwie rózne koszule i szlafrok http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-xxl-i4552363811.htm

Do góry