reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lenka super te zdjęcia. Ja noe zdecydowałam się na sesje bo moja fotograf robi piękne zdjęcia dzieci ale ciążowe mi się nie podobaja. Wszystkie takie same z literkami na brzuchu nie przekonuje mnie to. A ty będziesz mieć piękną pamiątkę. Jeśli chodzi o bycie liderka to coraz bardziej czuje się na miejscu ;) w nocy mam skurcze i ogólnie jestem slabsza czuje że poród się zbliża. Już nie mogę się doczekać mojego skarba ;)

Lenkabar zdjęcia urocze :tak:, też bedę chciala mieć zrobioną sesyjkę :-).
Majka niedługo pochwalisz sie zdjęciemi swojego skarba ;-).
Magda fajna ta szafa i do tego ta cena kusząca.

Dziewczyny jak to jest z tymi pierwszymi ruchami dzieciaczka, od okolo tyg czulam je codzinnie zwlaszcza kolo 16-18 i wieczorem jak kladlam sie do łóżka, takie smyranie rybki. A wczoraj nic nie czulam, czy to normalne ze te ruchy nie są jeszcze regularne?Tak liczylam wczoraj na to ze poczuje mojego Kubusia a tu nie powiem, zmartwilam sie bo ani razu go nie poczulam. Wczoraj mialam 16t6d ciąży, wiec moze to normalne a ja panikuje :zawstydzona/y:.

Lenkabar sexi mama z ciebie :-)

Magda_7891 warto mieć drążek w szafie :tak: z resztą zobaczysz ile sukienusi będzie trzeba na wieszaki powiesić ;) U mnie miały być same półki ale poprosiłam męża żeby jednak drążek zrobił i nie żałuję ;)
Komoda to komoda, szafa to szafa. Ja mam i to i to jedno i drugie zawalone ale szafa praktyczniejsza i więcej mieści :tak::-)

Elleni, właśnie te sukienusie trzeba będzie wieszać i nawet myślałam że trzeba będzie drugi drążek niżej dorobić ;) Moja siostra też ma podwójne wieszanie w szafie dla córki póki sukienki nie są na tyle długie i się mieszczą ;)
Niestety nie zamieścimy i szafy i komody więc muszę wybrać bardziej pakowna wersję :)

reklama
Lenka fajne te zdjęcia z brzuszkiem nie są właśnie takie oklepane jak niektóre, ja jakoś tak się nie zdecydowałam za to intensywnie myslę o sesji z Marcelinką muszę tylko ogarnąć fajnego fotografa.

montana to ze maluch na tym etapie ciąży nie bryka codziennie to normalne nie martw sie tym tz. bryka tylko Ty nie wszytsko czujesz. Moja Marcelina np. dzisiaj buszowała całą noc i buszuje dalej kurcze to dziecko chyba wogóle nie sypia :szok:.

Dziewczyny co do koszul do karmienia to rzecz gustu ale jeśli wiecie że nie będziecie ich później używały bo np. lubicie piżamy tak jak ja to nie ma co wydawać kasy te które kupiłam są naprawdę dobrej jakości juz je wyprałam i nic się z nimi nie stało.

majka kurcze to ty myslisz ze to już bardzo niedługo nastąpi ta godzina ZERO?

Do góry