reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok nie sądzę żeby maluszek twój od razu w 62 rozm wskoczył ;) bierz 56, a i ono może być za duże ;) u mnie w klinice w 56rozm ubierają dzieci (kaftanik + śpiochy. Nikt tam w body nie bawi się) i zawijają w kokon więc żadnych niedrapek nie trzeba było. W domu nadal w 50-tkach Ada śmiga, a urodziła się 55 cm:-)

reklama
jakie mialyscie wyniki dajcie znac!!!

odebralam wyniki naczczo mam 87.8 to raczej ok a po magicznym napoju 140,6 a norma pisze do 140 wiec nie wiem jak z tym:(?

ona według mnie będzie wszystko ok, ewentualnie będzie ci kazał lekarz trochę ograniczyć słodkie...
ja miałam za pierwszym razem na czczo 87 chyba a po 2 godz 145 i zostałam wysłana do diabetolog, ale stwierdziła ona że właściwie ok, ale dla spokoju powtórzą wyniki i wtedy było juz szaleństwo, bo na czczo przekroczyłam 90, a po 2 godz 164, więc jestem na diecie...

a mam pytanie do koleżanek po 28 tyg... liczycie ruchy?? u mnie w szkole rodzenia każą, a że się wybieram jakoś może w przyszłym tyg to myślę żeby zacząć liczyć...

reklama
no u mnie niby też nie ma problemu z brakiem ruchów - te 10 co ma być minimum na godzinę mam zwykle w 10 - 15 minut...
ale jak sobie życzą to będzie trzeba policzyć pewnie...
chciałam tylko się dowiedzieć czy wszędzie jest liczenie w sensie zapisania czasu 10 ruchów, czy też jakoś inaczej każą...
montana - jakoś tak koło 17 - 18 tygodnia... pewna teraz nie jestem, bo te pierwsze to takie łaskotania były...

Do góry