reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ema ja tez nie licze bo nie chce zwariowac po prostu. Moj lekarz wysmial to zupelnie jak uslyszal o tych 10 na godzine i sie spytal " A CO JAK ZAŚPI" ;) powiedzial zeby martwic sie jak caly dzien zupelnie nic i jak sie polozymy wieczorem przez godzine nic, zjesc slodkir i jak dalej nic wtedy jechac sprawdzic.

Odebralam wozek - jest bossski :)

reklama
Magda - wozek juz z powrotem zapakowany ale zrobilam fotki fotelika. Na jednej fotce jest z budka i spiworkiem na drugiej jako nosidelko.

Madzia - no rowno 5 tygodni bo od soboty juz czekal na nas. Sprawdz dobrze wszystko odbierajac swoj bo u mnie brakuje jednego elementu - mufki przypinanej do raczki. Maja doslac. A i prosilam tez o taki gadzet - mocowanie przy raczce na kubek lub butelke i zrobili mi choc nie bylo tego w tym modelu :)

Załączniki

• 1410461577540.jpg
    1410461577540.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 56
  • 1410461593508.jpg
    1410461593508.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
Forte jak dobrze, że dobre wieści :-)
Magda ja czułam kopiarki od 16 t i 4 d, chociaż mam łożysko z przodu. Wydaje mi się, że nawet pierwsze ruchy poczułam w 13 tygodniu, ale ja nadwrażliwa jestem;-)
Co do Bebetto, była już na forum dyskusja na ten temat- wózek jest piękny, ale nie jest wysoko w rankingu.
Mogę się pochwalić? Dziś mieliśmy usg 21 tyg i Malutka ma się świetnie -waży juz 474 gr i dała sfotografować buziaka :-)

esiek bardzo ladny kolor fotelika wozek tez w tym samym koloze masz?
szkoda ze fotek wozka nie zdarzylas zrobic a jaki to model byl?

reklama
Foote bardzo się cieszę, że brzuszek nadrobił!

Ema ja też tak jak dziewczyny nie liczę. Filip za dużo się rusza, nic bym nie robiła tylko liczyła w kółko :) kopie, wystawia swoje małe kolanka i stopy pod żebrami

Montana ja pierwszy ruch Maluszka poczułam przełom 14\15 tc. Potem był z tydzień przerwy i już coraz częściej

Do góry