reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda będzie dobrze :)
Sylwia cudo ten twój Wiktorek , dopiero rodziłas a on już taki duży !
Majka to ty chyba urodzisz ponad 4 kg chłopa :) no i malutki rozmiar ubranek new born możesz sobie odpuścić .

Zuzia co tam u ciebie ? Zwarta i gotowa ? Ja tak ale mój maź twierdzi ze i tak przenosze a ja bym tak chciała rodzic jak Elleni za 10 dni:)

reklama
ja to nie wiem czy do 28 dochodzę bo od samego rana boli mnie brzuch jak na okres:confused: już spać nawet nie mogłam i wstałam, a boli dalej. Kompletnie nie wiem jak poród się zaczyna:confused: wolałabym pochodzić jeszcze kilka dni bo jutro mam sesję brzuszkową, a we czwartek kosmetyczkę i pedicure :-ppóźniej może dziać się co chce :-p
dobrze, że dzisiaj wizyta to choć zapytam czy to nie skurcze już :-p

Elleni trzymam kciuki żebyś wytrzymała do tego 28&&&:) ja narazie nie mam objawów nawet ten mój ból w miednicy się zmniejszył .

Niepokorna a czy ten test na paciorkowca to się nazywa po ang bgs? Jutro mam wizytę u położnej i zamierzam ja o to poprosić ale myśle ze u nas nie robią . Powiem jej ze podejrzewam infekcje. To jest badanie z moczu?

Jestem po wizycie. Nic złego się nie dzieje. Szyjka prawidłowa, zamknięta, łożysko prawidłowe. Dzidzik rusza się, serduszko bije. Mam brać nospe 2 razy dziennie i tyle.
Ulżyło mi ;)

Ja odstawiłam ok 16, najpierw zeszłam z 3x2 na 3x1 przez tydzień, potem na 2x1 przez tydzień, a potem 1x1 przez 3 dni, tak kazał mi lekarz i wsio jest ok. Niektórzy odstawiają od razu wszystko, ale to od lekarza zależy.

Jogo badanie sie nazywa gbs,poberaja wymaz z pochwy,odbytu i badaja mocz.Powiedz ze np.mialas zakazenia w rodzinie albo ze sama w przeszlosci mialas,na pewno CI zrobia.Mnie robili jeszcze raz w szpitalu z wod plodowych,taka procedura chyba.Lepiej miec przy sobie pojemniczek na mocz i zlapac troche wod.Mnie jak odeszly to polozna kazala usiasc na wc i kaszlec i lapac je :) Wszystkie nigdy nie odejda,zawsze cos tam do samego porodu zostaje.

Sylwia sliczny synek!

A ja nie moge zdjecia wrzucic ale zaraz maz wraca z pracy to mi tu pomoze.

My juz w domku od wczoraj no i zaczelo sie:-).Lucy w dzien pieknie spi a w nocy dokazuje.Pospala 2 godziny na Mamaroo a reszte nocy nawet nie nazwalabym spaniem:)Przy okazji nosek ma zatkany i mysle ze dlatego nie spi.Zobaczymy.

Ktoras z dziewczyn pytala sie o maszyne do mleka.Warto kupic,ulatwia zycie.

Dziewczyny czy ktoras moze wie jak sie pozbyc mleka z piersi?Czy jest jakies lekarstwo na to?Odciagniecie nawet nie wchodzi w gre:crazy::-).

Pętli ale całkiem pozbyć? Jeśli tak to są takie tabletki na spalenie pokarmu ginekolog musi je przepisać ją miałam po pierwszym porodzie bo miałam guzy. A i trzeba piersi zobowiązać bandażem elastycznym przynajmniej tak było kiedyś może teraz są łatwiejsze sposoby.

reklama
image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 92
  • image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 87
Do góry