reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Peti - Lucy jest przepiękna! Śliczne włoski ma i taka buźke cudowną :) Dumna mama musisz być.

Dziewczyny a u mnie z przygodami - wczoraj po południu do WC a tam skrzep krwi i brunatny śluz ... Prof jeszcze wczoraj był na urlopie, na IP nie chciałam bo wpierw by mnie położyli a dopiero potem badali więc zadzwoniłam do tego znajomego lekarza z Pomorzan, akurat miał dyżur więc szybko tam - oczywiście nie wiadomo skąd to - mała OK, łożysko doklejone całkowicie, szyjka 37mm twarda, żadnych skurczy. Dziś prof potwierdził, że wszystko jest OK, kazali się oszczędzać już, nie latać i tyle. Coś w tym musi być bo ostatnie dni dość aktywne miałam i może przegięłam. Tak czy siak wczoraj na Pomorzanach dziewczyny dowiedziałam się tyle o porodówce, że jak tylko chcę to mogę się umówić z tym znajomym gin na jego dyżur więc pewnie tak to się u mnie skończy.
Powiedział też że te legendy o gronkowcu to wierutna bzdura, że jak każda porodówka ma bakterie i tego się nie uniknie ale rozdmuchanie tego problemu to mówi że absolutna nie prawda.
W ogóle wczoraj do tego szpitala pojechałam z mężem i że mama akurat była w pobliżu to przyjechała i ją też wpuścili na USG to babcia teraz pełen szał jak wnuczke zobaczyła na żywo :)

Dziś jak prof usłyszał kto mnie badał wczoraj to powiedział, że nie musi po nim nic sprawdzać ale że marudziłam to zrobił USG.
Co więcej - kazał mi prof przełożyć wizytę u Węgrzynowskiego bo niby za wcześnie miałam umówioną i idę dopiero 12 września to będzie 30t2dc. A do prof dopiero 1 października.Pytałam też o jego wizję tej krwi pępowinowej i komórek macierzystych - powiedział, że na pewno warto ale musimy mieć świadomość, że w Polsce większość zastosowania jest dla rodzeństwa a nie dla tego malucha od którego jest pobrana krew ale oczywiście decyzja należy do nas.

ewelina.br
proszę już jesteś:

SIERPIEŃ
1. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka
Hanna
2. ELLENI (28 sierpień) córka Adrianna

WRZESIEŃ
3. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
4. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
5. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
6. MAJKA201 (12 październik) syn
7. MADZIA76
(18 październik) córka Marcelina
8. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
9. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
10. FOOTE
(5 listopad) syn Jerzy
11. LOLITKA200 (13 listopad)
12. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
13. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
14. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
15. Ona232
(12 grudzień), syn Antoś

2015

STYCZEŃ
16. Hope84 (1 styczeń) córka Nina

17. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
18. Magda_7891 (19 styczeń)
19. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
20. Oktavi (22 styczeń), córka Jagienka
21. Emilia M (29 styczeń)

LUTY
22. ewelina.br (4 luty)

23. Genna (19 luty), niespodzianka :)

Ostatnia edycja:
Peti : Lucy jest przesliczna ...normalnie zakochac sie mozna i ta czarna czuprynka ahhh :) mam nadzieje ze bede miala okazje Was poznac ...:) jeszcze raz ogromne gratulacje...
Ps.dziekuje za odp.na pw...

Peti ale piękna kluseczka z tej twojej Lucy normalnie cudowna dziewczynka a włoski bomba.

Esiek dobrze że z dzidziochem wszystko dobrze a. I takie wizyty e szpitalu widocznie się przydają.

Peti cudowa twoja Lucy a włoski po prostu bomba! Dzięki za odp w sprawie gbs ale doczytałam się na stronie nhs ze u nas nie robią bo ryzyko zakażenia jest niewielkie i powikłania bardzo żadko występują dlatego tez w tym kraju wola leczyć niż profilaktycznie płacić za to badanie .

Esiek to znowu miałaś stresa:( ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło !

reklama
peti sliczna dziewczynka a jakie ma wloski gratulacje udana w 100%

jesli chodzi o moja luteine to tak biore znaczy sie mam ja odstawic i kazal mi odrazu dlatego pytam jak wy mialyscie:)

Do góry