reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

niepokorna - nie wszystkie mają tak wcześnie siarę i to jeszcze o niczym nie świadczy... powiem ci ze towarzyszący tej mojej siarze ból jakby ktoś szpilkę w sutki wciskał jest dość uciążliwy więc nie wiem czy dobrze że już tak wcześnie...
ale lekarz obejrzał, zbadał i mówi że tak ma być i nic złego się nie dzieje...
a pokarm się pojawi, trzeba się odpowiednio nastawić...
koleżanka rodziła w marcu, miała cesarkę troszkę przed terminem i co prawda kilka dni było ciężko, ale się rozkręciła z pokarmem i w ciągu tygodnia było już dobrze:)

reklama
Witam wieczorowa pora:)

Ewelina, Montana - witam was nowe mamuski - bardzo gratuluje i zycze spokojnej nudnej ciazy:)

Peti - no to Lucy juz pomalu wychodzi a moze juz jest z nami? Trzymam kciuki i czekam na wiesci:)

Lenka - az sie poplakalam jak przeczytalam o tym znalezionym piesiu - moja mama latem znalazla porzuconego psiaka w rowie - nie mogli go zatrzymac bo juz maja caly zwierzyniec wiec znalezlismy dla niego dom ale do dzisiaj mam jego zdjecia - i strasznie mi sie marzy adopcja takiego pieska

Niepokorna - ja tez nie mam siary, nic nie leci tez sie troche martwie... ehh mam nadzieje ze po porodzie sie jednak rozkreci

MadziaiPiotr - no czop jeszcze o niczym nie swiadczy i tak jak piszesz moze jeszcze potrwac do dwoch tygodni ale moze i byc w druga strone - wedlug kalendarza zostaly ci 4 dni :)

Bziumelka do in vitro podchodzilam w Gamecie. Co do porodu to jeszcze sie zastanawiam. Mój lekarz prowadzący jest z Matki Polki, wiec jakby coś było nie tak będę chciała rodzic tam, ale to w ostateczności. Jak będzie wszystko ok to będę rodzic w Medeorze albo u siebie w Pabianicach. A jak wyglada to u Ciebie?

Milego dnia dziewczyny :)

reklama
Do góry