reklama
Niepokorna
Fanka BB :)
No i juz po....wszystko z maluszkiem okey niestety nie wiem ile mierzy ale wazy juz 630g
Dziekuje za kciuki
Dziekuje za kciuki
Lenka podaj nazwe tego balsamu z Clarinsa,tego juz na po ciazy
Co do szkoly rodzenia to ja chodzilam,cwiczylam( w sumie cwiczenia byly najlepsze) a przy porodzie polozna skomentowala,ze wszystkie chodza do szkoly a zadna oddychac nie umie Jezeli ktoras z dziewczyn rodzi naturalnie to warto isc na lekcje oddychanaia,wiem ze takie organizuja w ie.A jezeli macie cc to starata czasu.Wiecej dowiecie sie dziewczyny od mamy czy z ksiazek
Niepokorna,no to synus rosnie jak na drozdzach,gratuluje .
Co do szkoly rodzenia to ja chodzilam,cwiczylam( w sumie cwiczenia byly najlepsze) a przy porodzie polozna skomentowala,ze wszystkie chodza do szkoly a zadna oddychac nie umie Jezeli ktoras z dziewczyn rodzi naturalnie to warto isc na lekcje oddychanaia,wiem ze takie organizuja w ie.A jezeli macie cc to starata czasu.Wiecej dowiecie sie dziewczyny od mamy czy z ksiazek
Niepokorna,no to synus rosnie jak na drozdzach,gratuluje .
Madzia nie przejmuj sie płcią to najmniej ważne najważniejsze ze wiesz ze z maluszkiem wszystko ok. Rozumiem ze chcesz znać płeć ale to co najważniejsze to juz wiesz. Następnym razem jak dzidzia tak zaciśnięte nóżki to spuboj potrząsać brzuchem albo wstać i podskoczyć . Mi tak dr kazała robić podczas badania jak mała nie chciała sie ujawnić a jak to nie pomogło kazała wyjść i wypić słodki sok lub coś słodkiego zjeść . Zawołała mnie za 15 min i malutka juz pieknie pokazała ile ma paluszkow u rączki oraz ze jest dziewczynka
niepokorna ale super takie inf sie czyta od razu mysle ze moja tez juz moze tyle ważyć
elleni to juz mozesz szaleć z zakupami dla Ady ja tez mam juz szafę ale jescze nic nie piore. Jak myślisz kiedy można zacząć z praniem? Nie chce tego odkładać na ostsnia chwile bo nie wiem jak sie bede czuła pózniej.
Dziewczyny pisalyscie o kapili dla maluszków i kosmetykach. Ja z doświadczenia zauważyłam ze maluszki nie zawsze dobrze reagują na kosmetyki i zbyt częste kąpiele. Dlatego zamierzam kąpać dziecko co 2 -3 dni na początku a do kapania używać bede tylko oliwy z oliwek. Tak mi poleciły moje koleżanki mamy a im dermatolodzy. Zamierzam na początku używać taki szampon destinox (chyba) jest super na ciemieniuche i od niedawna jest dostępny w Polsce bo pare lat temu go przywozilam z uk a teraz juz jest. Co prawda zakupiłam kosmetyki jonsons ale nie bede ich używać narazie.
Zuzia co co tam u ciebie? Jakoś tak ucichlas ostatnio.
niepokorna ale super takie inf sie czyta od razu mysle ze moja tez juz moze tyle ważyć
elleni to juz mozesz szaleć z zakupami dla Ady ja tez mam juz szafę ale jescze nic nie piore. Jak myślisz kiedy można zacząć z praniem? Nie chce tego odkładać na ostsnia chwile bo nie wiem jak sie bede czuła pózniej.
Dziewczyny pisalyscie o kapili dla maluszków i kosmetykach. Ja z doświadczenia zauważyłam ze maluszki nie zawsze dobrze reagują na kosmetyki i zbyt częste kąpiele. Dlatego zamierzam kąpać dziecko co 2 -3 dni na początku a do kapania używać bede tylko oliwy z oliwek. Tak mi poleciły moje koleżanki mamy a im dermatolodzy. Zamierzam na początku używać taki szampon destinox (chyba) jest super na ciemieniuche i od niedawna jest dostępny w Polsce bo pare lat temu go przywozilam z uk a teraz juz jest. Co prawda zakupiłam kosmetyki jonsons ale nie bede ich używać narazie.
Zuzia co co tam u ciebie? Jakoś tak ucichlas ostatnio.
Jogo ja wiem że płeć nie najważniejsza ale ja od razu mam taką schize że może doktor nie mówi mi całej prawdy, że może coś jest nie tak, za każdym razem Kiedy mam usg mój dzidziuś leży sobie tak dupką wiem że to głupie ale czuję taki dziwny wewnętrzny niepokój i tak się zastanawiam żeby pójść do kogoś kogo nie znam i zrobić takie niezależne usg. Chociaż za 2,5 tyg mam polowkowe.
Dziewczyny ja sobie nie wyobrazam kapania dziecka 2 razy w tygodniu,czy to jest jakas nowa moda?Kapalam swoja core codziennie i nigdy nie miala problemow ze skora.Ja mysle ze alergie powoduje uzywanie nieodpowiednich kosmetykow a nie higiena.Przeciez taka dzidzia sika non stop i robi kupki i wrecz trzeba to dziecko wykapac wieczorem.A moze ja sie nie znam?Mamusie co wy na to?:-)
reklama