reklama
Niepokorna
Fanka BB :)
Peti-czyli to norma ufff...a pomyslalam przez chwile ze tylko mnie tak potraktowali
Ja oczywiście po wizycie, ale dopiero niedawno dotarliśmy do domku, jeszcze na kolacyjce wylądowaliśmy z M
U naszego Synka wszystko bardzo ok, pół badania stał na głowie wierci się i kręci i szaleje w brzuszku przytyło mi się 2 kg w 3 tygodnie, czyli niemało kurcze, jeśli tak samo będzie za następne 3 tygodnie to będę musiała trochę zweryfikować swoją dietę chyba
Wizytę jak zwykle sama sobie ustaliłam na za 3 tygodnie, doktor się tylko śmiał, ale nie protestował, nie wytrzymam cały miesiąc... a połówkowe mamy 10.06.
Madzia ja jeszcze tematu porodu w ogóle z naszym doktorkiem nie poruszam, wiesz że on nie lubi tak wybiegać w przyszłość i w sumie ma rację
Niepokorna gratuluję nie przejmuj się, oni tak muszą się ubezpieczać, najważniejsze że wszystko wygląda ok
Peti ten Clarins to Stretch Mark Control- ale ja nie miałam na myśli po ciąży tylko na taki już większy brzuszek, myślę gdzieś za miesiąc. Ale czytałam, że na już powstałe rozstępy też działa. Niemniej jednak moja przyjaciółka polecała mi go bardzo na ciąże. Podobno klientki bardzo sobie chwalą a i jak jakaś dziewczyna z Douglasa zaciąży to też zawsze po to sięga. Cena wysoka bo 200zł, ale potem ewentualne zabiegi na rozstępy duuużo droższe, więc wolę zapobiegać
Esiek teraz czekamy na Twoją jutrzejszą relację
U naszego Synka wszystko bardzo ok, pół badania stał na głowie wierci się i kręci i szaleje w brzuszku przytyło mi się 2 kg w 3 tygodnie, czyli niemało kurcze, jeśli tak samo będzie za następne 3 tygodnie to będę musiała trochę zweryfikować swoją dietę chyba
Wizytę jak zwykle sama sobie ustaliłam na za 3 tygodnie, doktor się tylko śmiał, ale nie protestował, nie wytrzymam cały miesiąc... a połówkowe mamy 10.06.
Madzia ja jeszcze tematu porodu w ogóle z naszym doktorkiem nie poruszam, wiesz że on nie lubi tak wybiegać w przyszłość i w sumie ma rację
Niepokorna gratuluję nie przejmuj się, oni tak muszą się ubezpieczać, najważniejsze że wszystko wygląda ok
Peti ten Clarins to Stretch Mark Control- ale ja nie miałam na myśli po ciąży tylko na taki już większy brzuszek, myślę gdzieś za miesiąc. Ale czytałam, że na już powstałe rozstępy też działa. Niemniej jednak moja przyjaciółka polecała mi go bardzo na ciąże. Podobno klientki bardzo sobie chwalą a i jak jakaś dziewczyna z Douglasa zaciąży to też zawsze po to sięga. Cena wysoka bo 200zł, ale potem ewentualne zabiegi na rozstępy duuużo droższe, więc wolę zapobiegać
Esiek teraz czekamy na Twoją jutrzejszą relację
_Infinity_
Na Allegro jest dostępne, chyba że to tylko zbieżność nazwy? :-)Dziewczyny jeśli chodzi o skórę na brzuszku to ja sporo czytałam, że kobiety na całym świecie maluszki od 1 dnia życia często smarują po prostu wazelina ale tą od firmy Vaseline i jest też fantastyczna na nasze rosnące brzuszki. ( Moja mama i siostra tylko to stosowały i nie maja śladów po 3 i 2 ciążach... także ja też mam nadzieję ;-) nie jest dostępna w PL, więc sprowadzałam sobie z Kanady razem ze świetnym balsamem na bazie Vaseline Intensiv Care. W życiu nie miałam takiej boskiej skóry na brzuszku!
Vaseline - Uroda - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
elleni
Jego ja na razie powyjmowałam z worków próżniowych i powkładałam do szafy to co miałam po małym+ nowe które dokupuję ciągle. Myślę, że zacznę prać tak jak przy Szymku, w okolicach 30 tyg bo tego tak się zdaje ale jest sporo i zajmuje trochę czasu prasowanie:]
Lenka to się bardzo ciszę ze z synkiem wszystko dobrze widzisz twój stoi na głowie a mój\ moja śpi i to otoczone pupą. Znowu nam się terminy zbiegają ty 10.06 masz polowkowe a ja wizytę u doktorka. Cały czas gdzieś tam po drodze się mijamy w tym sam dniu:-)
_Infinity_
lenkabar faktycznie są różne opakowania i nawet pojemności których nie ma na stronie, przynajmniej tej z USA. Ale to mogą być też rozbieżności pomiędzy różnymi krajami w zależności skąd dokładnie pochodzi kosmetyk ... no i można mieć nadzieję że nie podrabiają kosmetyków za 20-30zł ;-) ...
Na oryginalnej stronie widzę że jest też wersja dla maluszków: Vaseline Jelly Baby | Vaseline
i nawet na Allegro chyba też oryginał: WAZELINA VASELINE BABY PETROLEUM JELLY 375g TANIO! (4220102830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Będę miała na uwadze bo wyglądają interesująco
Na oryginalnej stronie widzę że jest też wersja dla maluszków: Vaseline Jelly Baby | Vaseline
i nawet na Allegro chyba też oryginał: WAZELINA VASELINE BABY PETROLEUM JELLY 375g TANIO! (4220102830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Będę miała na uwadze bo wyglądają interesująco
reklama
Infinity pewnie masz rację i jestem zbyt podejrzliwa ale wynika ona z tego że kupiłam wazelinę w aptece za jakieś 3zł i była strrraszna. Dopiero potem mnie mama uświadomiła, że to w ogóle nie jest to samo. I tak sobie pomyślałam, ze Polak potrafi i mogę dostać właśnie taką zwykłą maź w pudełeczku a'la oryginalnym.
Ja mam właśnie ta dla dzieci ale ona nie różni się niczym poza dodatkiem odrobinki zapachu, poza tym skład identyczny. A rano brzusio fantastyczny ale może warto rzeczywiście zamówić na allegro np. malutkie opakowanie i porównać z tym co mam w domu? Pewnie moja podejrzliwość okaże się mocno przesadzona
Ja mam właśnie ta dla dzieci ale ona nie różni się niczym poza dodatkiem odrobinki zapachu, poza tym skład identyczny. A rano brzusio fantastyczny ale może warto rzeczywiście zamówić na allegro np. malutkie opakowanie i porównać z tym co mam w domu? Pewnie moja podejrzliwość okaże się mocno przesadzona