reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niepokorna na wyprzedaży wydarz grosze , ja uwielbiam wyprzedarze w NeXT za pół ceny. Zawsze sie obkupie i wydam nie duzo a ciuszki sa super gatunkowo. Ja na szczęście nic nie musze kupować bo wszystko dostałam od kuzynki i to sa takie ilości ze można by na tym 2 wychować i wszystko jak nowe:)

imiona to bardzo indywidualna sprawa dlatego tyle tego jest i mamy taki wybór . Ja mam oryginalne imię i bardzo mi sie podoba poznałam w życiu moze jeszcze 3 dziewczyny o tym imieniu. Miałam sie nazywać Kasia ale ciesze sie ze rodzice zmienili zdanie bo moich latach w każdej klasie było po3 Kasie . Na decyzje o imieniu tez ma wpływ to gdzie mieszkam bo chciałam żeby było to imię międzynarodowe . Poza tym akurat imię które wybrałam juz wchodzi do pierwszej 10:( a za kilka lat będzie pewnie tez tak popularne jak teraz Julka czy Lenka. A myslalyscie moze o imionach zaczerpniętych z literatury? Np takich jak Ignacy, Kordian, albo Klara , Matylda lub wiele innych . Typowe staropolskie imiona . P.s z imionami jak ze smakami ile osób tyle gustów a o gustach sie nie dyskutuje.

reklama
Cześć dziewczyny.
Jogo no mój brzusio jest już spory ale taki ładny okraglutki typowo ciążowy że jak tylko na niego spojrze to buzia się śmieje ;)
Ja mam 5,5 kg na plusie ;/
Madzia76 ja od dwóch tyg chodzę na basen ale u nas nie ma zajęć więc tylko sobie pływania ale od kąd chodze to nie bola mnie plecy;) tylko boje się że złapie jakieś dziadostwo na basenie :/
Jeśli chodzi o imię u nas będzie Miłosz.
Ja w piątek mam usg i wizyte jutro ide na badania mam nadzieje że moja anemia nie poleciała znowu w dół; ^
Minni super, że twoja córa rośnie jak na drożdżach ;)
A jeśli chodzi o wyprawke to ja już powoli zaczęłam kompletowac. Koniec tego czarnowidztwa będzie dobrzr i juz!

Majka na tym etapie tez miałam dokładnie tyle na plusie:) Miłosz to jedno z moich ulubionych imion dla chłopca super!

Ona oczywiscie ze mozna,wrecz trzeba jezeli ma sie problemy ktorych nie da sie samemu rozwiazac.Wszystkie nasze niepokoje zle wplywaja na dziecko wiec lepiej isc.

Dziewczyny przymierzałam ciążowe sukienki Ale te są znowu dla mnie jeszcze za duże za mocno wycięty brzuszek ja jestem na tym etapie że już przytylam ale jeszcze jak tunike luźną założę to brzuszka aż tak nie widać. Postanowiłam że pójdę e spodniach leginsowych i w tunice i tyle.

Ale fajny ten przepis na pesto z makaronem ja makaron uwielbiam pod każdą postacią.

Esiek 15 pierogów??? :-o Nie no tyle to nie je mój syn a pierogi uwielbia Ale nich ci to na zdrowie będzie najważniejsze żeby dzidziuś się napadł.

Co do wyprawki to powiem wam że ja kompletnie nie wiem co kupić może ktoś będzie taki dobry i stworzy listę żeby było łatwiej. Wiem że któraś z dziewczyn opisywała tu co zakupiła na początek Ale chyba tego nie znajdę.
Ale normalnie chowam się tej wyprawki Ale chyba po wizycie powolutku zacznę się rozglądać za ciuszkami.

dzieki za info o tym psychologu

powiedzcie mi czywy tez nie mozecie spac w nocy codziennie od jakies 2 3 nie spie do rana a w dzien bym spala jak to pokonac?macie jakis sposob?

do ktorego tygdonia bralyscie luteine?>

Madzia - idz do Smyka oni tam maja wylozone takie broszurki z tym co ma byc w wyprawce ;) masa tez jest w necie, ja zrobikam swoja w excelu i mi od razu liczy ;)

reklama
Lolitka przepis jest pare stron wczesniej :)
Madzia ma dobry pomysl,moze ktoras z dziewczyn wrzuci taka przykladowa wyprawke na strone?

Do góry