reklama
szyszka87
Fanka BB :)
kurde przegapiłam oglądanie tego odcinka, jak wrażenia po? nie wiecie kiedy są jakieś powtórki?
Niepokorna
Zuzia2011 -na 90 % synek Olivier a jak jednak coreczka to Anastazja
Niepokorna ja Ci juz pisalam ze imiona super nie dawno spotkałam znajoma która miesiąc temu urodziła córeczkę i nazwała ja Nastia , wróciłam do domu przeszukalam neta i sie dowiedziałam ze od imienia Anastasjia powstały jeszcze kilka niezależne imiona takie jak Nastazja, Nastka i właśnie Nastia( urocze). A jak tam brzuszek u ciebie ?
zuzia ty ty myślisz o chorobowym a ja siedzę w domciu bo sie boje pracować. Jeszcze mi nie przeszło po tym krwiaku , boje sie ze znowu mógł by sie zrobić. Zreszta 8 lat walczyłam o te ciąże wiec nie bede ryzykować ale tak miedzy nami to bym juz poszła do pracy z nudów.
Szyszka ja tez nie oglądałam bo nie mam Polskiej tel szkoda
zuzia ty ty myślisz o chorobowym a ja siedzę w domciu bo sie boje pracować. Jeszcze mi nie przeszło po tym krwiaku , boje sie ze znowu mógł by sie zrobić. Zreszta 8 lat walczyłam o te ciąże wiec nie bede ryzykować ale tak miedzy nami to bym juz poszła do pracy z nudów.
Szyszka ja tez nie oglądałam bo nie mam Polskiej tel szkoda
Niepokorna
Jogo- brzuszek juz jest nawet spory teraz czekam na pierwsze ruchy bo narazie to nie wiem czy cos czuje
kwiatuszekq20
Fusun dopiero przeczytałam nie wiem co napisac badz silna
dziewczyny jestm po prenatalnych. Do trzech razy sztuka i wreszcie sie udałao. Dzidzius dzisiaj był spokojny i pozwolił sie zbadać. Wszystkie parametry ma dobre a nawet doktor powiedziała ze bardzo dobre, wszystkie narzady na swoim miejscu serduszko pieknie bije 153 na min i jestem dzisiaj taka zadowolona ze szok, całe napiecie zeszło ze mnie uffffff. Doktor powiedział że wyniki są tak dobre ze nastepne usg to już w 20 tyg. to połówkowe.
reklama
Jogo nie no niestety tego uparciuch pokazać nie chciał, ale cieszę się wszystkie parametry są w normie i nie wiem tylko dlaczego doktor powiedział że następne usg w 20 tc a nie w 15-18 chyba jakoś tak powinno być?