reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sylwia ooo wow ale by Wam Wiktor niespodziankę zrobił:szok: a Ty nie jeździsz na ktg?

Nie chodzę na ktg, bo mi lekarz nie zalecił. Mam tylko skierowanie do szpitala na cc z datą zabiegu. Nie wiem czy tak jest przy cc, czy tak jest akurat w tym szpitalu, bo moja siostra też nie miała zaleconego ktg i też rodziła w Zośce.

Póki co asystentka u nas w pracy jest położną i pracowała kiedyś w Zośce. Pocieszyła mnie, że jeżeli nie ma regularnych skurczów co 10 minut to mam się nie przejmować :-). No to się nie przejmuje.

martka cc i tak będę miała, bo w dokumentacji szpitalnej jest już tak zalecone. Jedynie mogą mi dać narkozę zamiast podpajęczynówkowego jeżeli baliby się krwawienia przy nakłuciu lędźwiowym.

Aleksandreta gratulacje i duzo duzo zdrowia dla was obojga ! Szybkiego powrotu do domku i samych przespanych nocy:))

Aleksandretta ale pięknie!!!! gratulacje dla rodziców i całus dla dzidzi! Zdrówka dla Was! I czekamy na obszerna relacje jak już ogarniesz nową sytuację!:-):-):-)

Sylwia wysunęłaś się na prowadzenie w naszym forumowym kalendarium :D

dziś spałam na siedząco taaaaaaaaaaaaaaka zgaga mnie dopadła:szok: muszę coś z tym zrobić:tak: mam pytanko: bo od wczoraj Antoś jest baardzo spokojny, a ruchy czuje sporadycznie, też miałyscie/macie takie dni kiedy brzuch Wam skaka non stop a czasem cisza i spokój zakłócone od czasu do czasu delikatnymi kopniaczkami? nie wiem czy już panikowac czy nie

Ostatnia edycja:
Aleksandretta gratulacje i dużo zdrówka dla synka i mamusi :-)

Jogo - kciuki zaciśnięte, zdaj Nam szybciutko relacje po wizycie :)

Ostatnia edycja:
Aleksandretta - ale niespodzianka! Cudownie, że synek jest już na świecie. Czekamy na relację i zdjęcia tego Waszego cudu :-)

reklama
Do góry