reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
szyszka87 wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wiktor też ma dni kiedy jest bardziej aktywny i brzuch zmienia kształt, a są dni kiedy jest tak spokojny i wtedy zaczynam się obawiać czy wszystko ok. To samo dotyczy wieku ciąży, im dziecko większe tym inaczej odczuwa się ruchy. Na początku wyraźne kopniaki, a teraz czuję głównie jak przesuwa rączkę, nóżkę, jak paluszkami łaskocze mnie w okolicach biodra :-)

lawendowy_sen obie moje współtowarzyszki marcowe ( MajaSauer, Aleksandretta) zapełniły lukę lutową, tym samym zostawiając mnie samą w marcu :zawstydzona/y:.

Czyli zostałam sama na placu boju i jestem pierwsza na liście. Już chyba nie da mi się wymigać od tego porodu :rofl2:

Miłego dnia dziewczynki.

Sylwia pół godzinki po tym jak napisalam posta zaczął szaleć i kamień spadł z serca. Teraz już wiem, że niestety nie ważne, który etap ciąży- i tak są stresy,obawy, czasem małe paranoje. A pomyśleć co będzie jak nasze chłopaki zaczną chodzić na imprezy:-D :p matki się wykończą, hehe:-) no cóż kochana, następna pani do rozpakowania jest kaaaawałek za Tobą więc teraz cała uwaga na Tobie :D faktycznie nie masz wyjścia:p pozdrowienia dla Wiktorka;-)

Nie bylo mnie od wczoraj a tu takie woadomosci :szok::szok:

Aleksandretta - o jacie ale niespodzianka- juz masz swojego szkraba przy sobie :-D Gratuluje kochana duuuzo zdroweczka dla Was :-) No wlasnie mozesz zdadzic w koncu imie:)

Mazenka - ojej wspolczuje takiego traktowania ale tak jak dziewczyny pisza moze jakies zaswiadczenie od lekarza prowadzacego by pomoglo... mam nadzieje ze uda ci sie wszystko zalatwic tak jak chcesz...

Jogo powodzenia na wizycie czekamy na wiesci:)

Dalej nikt nie wie co z nasza Maja??

własnie odebrałam wyniki badania moczu i okazało się, że mam pojedyncze komórki drożdzy:szok: no i oczywiście bakterie oszaleć można jak tam Wasze wyniki siuśków wyglądają? dobrze, że w poniedziałek mam wizytę! a czy to groźne jest dla malucha?

i chyba mam ruchy:-):-):-) już wczoraj tak coś czułam, a dziś to samo uczucie!!! ale super :tak:

Kwiatuszeq jak tam u Ciebie???

martaczi pewnie jakaś infekcja się rozwija a że początkowe stadium to jeszcze nie czujesz. U ciebie drożdże wyszły a u mnie krew w moczu.... a mocz nawet odrobinę nie zabarwiony, nic nie boli, nie krwawiłam, nie plamiłam więc nawet nie wiem skąd to. Gin kazał kupić prenatal uroCare, przyjmować i powtórzyć badanie na następną wizytę.

reklama
Dziewczyny Witajcie :)
ja jeszcze boję się tutaj zaglądać, bo to dopiero 20dpt i baaaardzo boję się zapeszać :szok: poczekam na upragnione serduszko mojej 5 mm Kruszyny i na pewno będę częściej zaglądać, ale mam pytanko do Was, bo oczywiście ważne pytania zawsze nasuwają mi się dzień po wizycie u Dr :-D dziewczyny czy odczuwałyście na tak wczesnym etapie bóle pępka? Mnie boli sam pępek i czasem okolice wokół pępka.. bóle podbrzusza są naturalne, ale pępek?! Miała tak któraś ciężaróweczka na początku????

Do góry