reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora, sama nie mogę w to uwierzyć, że jestem już czwarta na liście :szok:.
Nie wiem, kiedy to zleciało. A z drugiej strony, jeszcze tyle czasu zostało do maja.

reklama
Maja gratulacje :) dużo zdrowia dla Maksia i Mamusi :)

Martaczi: daj znać jutro po wizycie co i jak. Na pewno wszystko będzie dobrze :)

Brrrrr, aż mi ciarki przeszły po plecach. Jestem druga :szok::szok::szok:

Maja gratuluję kochana!!! Niech Maksiu szybko rośnie i przybiera na wadze. Dużo zdrówka dla Was.

Sylwia - aż się łezka kręci w oku jak się patrzy na te śliczne mebelki :-)

Maja - wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maksia. Niech rośnie i przybiera na wadze, &&&&&&&&&&&&& Gratulacje :-)

Sylwia mebelki prześliczne i jakie duże! ogrom szafy można poznać np po leżaczku - Twój Skarbek ma super szafę i półki do zapełniania :tak:

Lawendowy Sen :-) czas po prostu pędzi jak szalony! moje maluszki mają już 4 miesiące, a przecież dopiero co wyszliśmy ze szpitala :eek:

Maja, wielkie gratulacje!!!! 8 punktów to bardzo dużo:) niech synek przybiera ładnie na wadze i zdrowo rośnie:):):) pozdrawiam wszystkie !!!!!!!!! Weszłam na chwilkę sprawdzić co i jak i widzę jak nasza lista z dnia na dzień się zmienia, niesamowite!!!!

Maja - ale niespodziankę zrobił Twój Synuś. Gratuluję Ci z całego serca. Maksiu nich szybciutko przybiera na wadze żebyście mogli wyjść do domku. Napisz coś więcej jak będziesz w stanie

Sylwia - no nie fajnie z tym forum zrobiły dziewczyny. Nawet nie wiedziałam, że tak można. Powinno to być niemożliwe. Przecież na forum też można tworzyć zamknięte grupy, a forum jest dla wszystkich

Lawendowy - czas zleci szybko, zanim się obejrzysz. Już niedługo będziesz tulić Zośkę :-)

Martaczi - a Ty masz dzisiaj wizytę u swojego doktorka? Jeżeli tak, to mam nadzieję, że nie złamał nogi na tych nartach, bo znowu go nie będzie;-) A 05.02 będziesz szła na wizytę do genetyka?

reklama
Maju ojej nie dziwie sie ze sama w szoku jestes - dla nas to tez suprise:szok: Gratuluje syneczka na swiecie - mam nadzieje ze szybko nadrobi z waga i juz wkrotce bedziecie sie mogli w pelni cieszyc soba:)

Lawendowy - gratuluje stodnioweczki:)

Sylwia - woow zazdroszcze takiej szafy - super to obmyslilas:)

Martaczi, Jogo - wy chyba obie macie dzisiaj wizyte?? Dajcie znac jak bedziecie juz po - mocno trzymam kciuki

Do góry