reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zuzia, bardzo się cieszę, że masz już swoje maluszki przy sobie.
Trzymam mocno kciuki za piękną betkę.
I oczywiście, wedle życzenia, wysyłam Ci Zosine fluidki. Może na bocianie dotrą szybciej :tak:

jy7c7q38.gif

Sylwia, to chyba siostra przeszczęśliwa, że będzie chłopiec, co?! :-) Będzie miała parkę. Pogratuluj siostrze :))))))
A Ty się nie przejmuj, że Twoja wróżba się nie sprawdziła. Jakbyś trafiła i u niej, to pewnie byś musiała zmienić zawód.
A szkoda takiego specjalisty na patrzenie w szklaną kulę :-D :szok::-)

reklama
Sylwia kolory to bardzo subiektywna sprawa i moim zdaniem powinnaś wziąć wózek w kolorze, który się Tobie najbardziej podoba. Ja np. zamówiłam beżowy wózek, bo wydaje mi się bardzo elegancki i nawet jeśli ktoś powie, że beżowy bardziej pasuje dla dziewczynki, to nie będę się przejmować:) Z wózków, które wstawiłaś i gdybym miała Ci doradzać, to mnie najbardziej podoba się ten kolor, który ma wózek na zdjęciu głównym w linku (czyli taki chabrowy). Na drugim miejscu u mnie jest ten niebieski, który rozważasz, a później ten malinowy (nr 268). Także jak widzisz, wszystko zależy od gustu. I wcale nie kieruje się tym, że będziesz mieć chłopca:) Nie słuchaj jednak innych, tylko bierz ten, który wpadł Ci w oko:) A i gratulacje dla Twojej siostry:) Właśnie ostatnio rozmawiałam z kimś, że bardzo dużo chłopców się rodzi i chyba zmieniła się tendencja, bo zazwyczaj to dziewczynek było więcej. A tu, przynajmniej w moim otoczeniu, prawie sami chłopcy:)

gotadora długo już walczycie z kolkami. Współczuję Twoim maluszkom bólu, a Tobie nieprzespanych nocy. A co pediatra radzi na te kolki?

Ja dziś byłam na wizycie:) Synek rośnie jak na drożdzach:) Waży już prawie 1,5 kg:szok: Ja też rosnę jak na drożdzach i ważę już 69 kg:szok: Mały jest już główką w dół i mam nadzieję, że tak zostanie do porodu.
A jutro zamawiam łóżeczko i komodę:)

Sylwia czyli jeszcze więcej chłopaków?:-) siostra się cieszy??? Wiktorek będzie miał z kim łobuzować :-D
Gotadora to ja może też zostanę lekarzem, bo jak coś mojego pytałam, to też mi mówił,ze czas pokaże....;-)świetna rada!
A co jest najlepsze,na wcześniejszy poród, też CZAS? ;-) no to czekamy dalej...

martka - wydaje mi się, że czas najwyższy wypowiedzieć synusiowi umowę najmu :-D Ja cały czas jestem w Provicie.

Zuzia - ja tu tak incognito jestem :-D Wiesz co, zważywszy na naszą praktycznie taką samą historię, ale byłyby jaja jakby nam się udało i termin porodu miałybyśmy na ten sam dzień :-D

cóż jeszcze na "s" mogę wypróbować.....saunę? sanki, tylko śniegu nie ma....;-) Mówię młodemu codziennie,że tu na zewnątrz jest fajniej i koty na niego czekają i pingwiny i łóżeczko i rodzice i że mamusia już patrzeć nie może na swoje opuchnięte nogi i czeka na prezent od synusia w postaci wyjścia na świat!
Pochwalę się wam, w tym roku zdecydowaliśmy się na "żywą" choinkę:
DSC05550.jpg

Załączniki

• DSC05550.jpg
    DSC05550.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama
cóż jeszcze na "s" mogę wypróbować.....saunę? sanki, tylko śniegu nie ma....;-) Mówię młodemu codziennie,że tu na zewnątrz jest fajniej i koty na niego czekają i pingwiny i łóżeczko i rodzice i że mamusia już patrzeć nie może na swoje opuchnięte nogi i czeka na prezent od synusia w postaci wyjścia na świat!
Pochwalę się wam, w tym roku zdecydowaliśmy się na "żywą" choinkę:
Zobacz załącznik 599481

Skonałam za śmiechu :-D:-D:-D

Do góry