reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

lilia bo ty byłaś w gyncentrum najpierw, tak?czy mi się pomyliło?
Rany, nogi mi w nocy cierpną, aż się budzę!wiem,że jest depresja poporodowa, a ja chyba mam przedporodową :-( biedny ten mój mąż, jestem tak nerwowa, że chyba powinnam pić melisę.Młody rusza się mniej, pewnie , braku miejsca.I cisza, nic się nie dzieje:'(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Gosia ja mam dzis rowne 3 miesiace po porodzie i @ nadal nie ma. Karmie tylko piersią, do tego stopnia ze jak gdzies pojade, odciagne mleko i chce mu podac z butelki do maly nie chce :baffled: zje z butelki troche jak juz mocno zglodnieje. A z tą @ to jesli sie karmi to nawet do roku moze sie nie pojawiac tak mi mój gin powiedzial

Sylwia gratuluje synka siostrze.Twoj Wiktorek bedzie mial sie z kim bawic :tak:

Dzirewczyny, jak wasze maluchy mieszcza sie w gondolach? moj ma rowne 3 miesiace i prawie wyrasta z gondoli! zostało mi tylko troche wolnego miejsca nad glowka. Liczylam ze do marca w niej pojezdzi ale jest to raczej nierealne!:szok:

Hej ciezaroweczki;)

Obiecalam ze bede tu zagladac od czasu do czasu i sie odezwe jak cos ruszy wiec pisze ze jestem juz po transferku dwoch maluszkow a wiedzac ze te forum jest magiczne licze na jego magiczny wplyw:tak:

Lilia a ty tez tutaj sie ukrywasz hihi musze dziewczynom napisac ze z Lilia jestesmy w tej samej sytuacji 10 miesiecy czekania na transferek w tym samym dniu podano nam dwa trzydniowe malenstwa :)))

Lawendowy - nie moge uwierzyc ze ty juz na polmetku ale ten czas leci... a powiem ci ze moj dar przeczucia co kto urodzi sie calkowicie popsul - tobie wrozylam chlopca a mojej kolezance dziewczynke - tego samego dnia mialyscie usg i wyszlo na odwrot :-D

Piszecie ze na watku kto po in vitro juz nie zabardzo sie orientujecie bo pelno nowych dziewczyn - tak to prawda sama znam bardziejj was tutaj - w koncu z niecierpliwoscia oczekiwalam betki kazdej z was - ale nowe staraczki tez ktos musi wspierac i im doradzac a kto zna sie lepiej jak nie wy - dlatego dziekuje ze czasem tam zagladacie by nas wesprzec:tak:

A zapomnialam dodac fluidki mile widziane:) U nas 6 dziewczyn testuje w ostatnich dniach starego roku:szok:

Zuzia :-) wspaniała wiadomość! kciuki zaciskam za Twoje maluszki &&&&& kiedy testujesz?

Aduś ja mam duże gondole, na długo jeszcze nam starczą ( tako duo jumper mamy)

zamawiam ostatni element wyprawki - wózek :-D:-D i tutaj mam wielki dylemat. Bardzo podoba mi sie 268 (ten fioletowy) jednak cały czas mam dylemat czy pasuje taki kolor do chłopca :baffled:.

Sylwia - moj chrzesniak ma wlasnie fioletowy wozek i powiem ci ze kolorek jest naprawde super zarowno dla chlopca jak i dla dziewczynki a tymbardziej ze tobie sie taki podoba - to pozostaje tylko brac:tak:

Gotadora - dzieki - ja po cichu licze na taki suprise jak ty hihi - fajna ta twoja parka - rosna jak na drozdzach widzialam ostatnie zdjecia na fejsie normalnie slodziaki - pewnie duzo roboty przy nich ale jakbys mogla to smialo mozesz mnie zarazic :tak: Ja testuje dopiero 30 grudnia bo tu w uk klinika ustala termin wiec nie mam wyboru musze czekac te dwa tygodnie

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzia przesyłam Ci całe mnóstwo wirusków >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> maluszki są przesłodkie, niestety nadal walczymy z kolkami, ale po nieprzespanej całej nocy taki uśmiech z rana daje siłę na kolejną noc. Oh, żeby ich już nie bolało

Do góry