reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
matylda - ale cos sie zaczyna... wiec juz na godzinach bedziesz nam radosne wiesci niosla. czekamy na sprawozdanie

palu
- gratuluje 2czki:)

a ja czekam na newsy od matyldy - fajnie zebys dzisiaj miala porod: taka slodka walentynka dl was obojga. daj znac kochana

Ostatnia edycja:
No wlasnie Matylda daj znac czy juz trzymasz maluszka w ramionach.Cos mi przeczucie mowi,ze bobasek juz jest z wami :tak:

A ja jutro ide na kontrole po ciazy.Oczywiscie prywatnie do ginekologa polaka,bo tutejsi lekarze to mysla ze maja kamere w palcach i badaja tylko rutynowo.A ja tam chce wiedziec co z moja nadzerka i torbielem,bo przed ciaza byly.

Mam pytanie do dziewczyn ktore urodzily...jak u was z przytulaniem,bo u mnie kiepsko:baffled: Po pierwsze mi sie nie chce,bo jestem zmeczona,po drugie boli a po trzecie brak nawilzenia.Wyczytalam,ze kobiety ktore karmia piersia maja suchosc pochwy:szok: Mozna stosowac jakies zele nawilazajace itp,ale mi i tak jest jakos dziwnie.Niby wszystko wroci do normy jak od cycka sie odstwi i miesieczki przyjda :sorry: Cale szczescie ze moj M taki wyrozumialy,ale ja mam poczucie winy,ze tak sie biedak meczy...
Mam nadzieje,ze nie jestem odosobniona z tym problemem :zawstydzona/y:

PAlu gratulacje bliźniąt:):):)Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chociaż powiem Ci, że ja Bogu dziekuje teraz że mam jedno:)he he....do Częstochowy pojadę podziękować:):):):)
Lolitka właśnie dawaj fotke:)I datę przekazuj:)
Czarnykot u nas też bez przytulanek jeszcze....:(Ja poprostu nie mam siły:)A jak wieczorem usypiam małego to często padam razem z nim...tylko że nie mam suchości , raczej przeciwnie i muszę do gina iść na kontrole a nie wiem jak to zrobić bo młody czasem jedzenia co godzinę się dopomina....to M by zwariował jakbym się spóźniła...a odciągnąć nie da rady bo młody z butli nie wypije!!!A jak Ci jada Twój bąbelek???Bo mój krótko a często i to chyba nie za dobrze...no ale na siłe mu nie wleje jak wypluwa cyca...ani też nie będę dziecka głodziła żeby do 3 godzin przetrzymać....

dzieki dziewczyny. wiecie ze tutaj nie ma pierscionkow zareczynowych?? na zareczyny sie daje ta sama obraczke co cale zycie potem nosisz jaka slubna. w dniu slubu tylko zmieniasz z lewej reki na prawa. ale obraczka ta sama
o dacie nie mowie bo nie zdecydowalam - prawdopodobnie beda 2 uroczystosci w obu krajach. tylko tyle chyba wiem:) choc moze zdanie zmienie:))

to i ja sie pochwale moich szkrabem 2012-01-30 18.59.32.jpg:-):-):-)

reklama
Palu gratuluje podwójnego szczęścia
Kaska ​ piękna fasoleczka!!!
Lolitka wow gratuluję!!!
Czarnykot my z mężem jeszcze nic,bo u mnie trwa jeszcze połóg,no i jeszcze cos tam cieknie na dole.Ale na dzień dziesiejszy to tez nie mam ochoty i siły.
Matyldo ​ty juz pewnie po:-),czekamy na newsy

Do góry