reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Malinus - odpoczywaj, jesteś w dobrych rękach

Lawendowy - ale masz talent, cudo, ja to bym nie miała cierpliwości, zazdroszczę

Szyszka - ja rozjasniam, trochę tez poczytalam w necie bo miałam wątpliwości ale przemawiają do mnie argumenty ze to nie szkodzi.

malinuś najważniejsze, że masz dobrą opiekę :-), niech dzidzia siedzi grzecznie w brzuszku :-D.

lawendowy sen boskie te przutulanki! bardzo zdolna jesteś:tak:.

szyszka doskonale rozumiem Twój strach o wszystko. Podobno można bez problemu farbować. Ja co prawda jeszcze nie farbowałam, ale chyba będę musiała jak już będę mogła wychodzić z domu, żeby ludzi nie straszyć. Nawet nie chcę wiedzieć ile mi teraz siwków przybyło:szok:.

Lilia nie martw się na zapas, jak ma się udać, to się uda i przy trochę niższym endo:tak:.

memories moja siostra miała podobnie, po porodzie uczulenie cudownym sposobem przeszło ;-).

Megi jak wyniki?

magda witaj i gratuluję, mnie długo bolał brzuch i to był dobry znak :tak:.

Od wczoraj wstrzykuję fragmin p, trochę boli cholerstwo. Ale taki ból to nie ból. Próbowałam w udo i w brzuch i nie wiem gdzie lepiej, bo ciężko mi naciągnąć gdzieś skórę do wkłucia:baffled:. W co ładowałyście clexane? bo to prawie to samo:-D. Wiem, że można w górną część uda, ale tam się nie da naciągnąć skóry hehe, nieźle się namęczyłam i wbiłam się wysoko, aż prawie w wystający tyłek (prawie pod kością biodrową z przodu:szok:).
Nudno strasznie, chyba za tydzień przyjedzie moja teściowa do opieki nad nami i zostanie do świąt:szok:.

Mazenka, ja clexane wstrzykuję w brzuch, na linii pępka, albo niżej. W udo i w powyżej pępka, gorzej boli. A kłuję się już od 3 sierpnia.
Jak ja daje radę, to i Ty dasz :-)

lawendowy sen dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :-D, damy radę!

Od początku ciąży przytyłam 2kg przy BMI 20,6 czy to nie za mało? Wizytę z ważeniem mam w poniedziałek, ale rodzina twierdzi, że to za mało i bardzo niedobrze. A maleństwo duże, zdrowe, bo przecież w niedzielę robili mu wszystkie możliwe pomiary. Wiecie może o co chodzi z tym prawidłowym tyciem w ciąży? :-D Mam za dużo czasu na myślenie:-p.

Witam wszystkie po dluuugim milczeniu. W Polsce nie mialam stalego dostepu do netu, a jak juz wykupilam net na karte to korzystalam tylko w trakcie karmienia, wiec poczytac mozna ale gorzej z pisaniem.
Po pierwsze gratuluje wszystkim Mamusiom, ktore juz nie sa w dwupaku. Wszystkie maluszki przeslodkie.
Witam nowe dziewczyny na forum oraz trzymam kciuki za stale bywalczynie jeszcze 2 w 1 :).
Nie sposob nadrobic dwa miesiace milczenia, wiec moze odpowiem na ostatnie posty i zapytania.
Ja farbowlam wlosy przez cala ciaze i wszysko ok.
24magda09- nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze. Ja po transferze powiedzialam sobie, ze trudnosci w zajsciu w ciaze nie oznaczaja ciazy z klopotami i tego sie trzymalam. I tak faktycznie bylo :). Mnie tez pobolewal brzuch na poczatku.

Pozdrawiam wszystkie i postaram sie czesciej odzywac.

Dzięki dziewczyny. W szpitalu jak w szpitalu nic niem wiadomo. Kiedy co i jak jak dlugo.

Szyszka termin z OM 13.12 wiec jeszcze troszkę. Dzisiaj zaczynam 35 wiec bliżej niż dalej. Ważne żeby do 37 TC.

reklama
Malinuś - kciukaski za Was. Trzymajcie się jeszcze trochę w dwupaku.

Sylwia - mam pytanie - wczoraj okazało się że muszę mieć zęba leczonego kanałowo. Ile czasu po znieczuleniu nie powinnam karmić? Moja dentystka powiedziała, że pierwsze mleko powinnam odciàgnąć i wylać. Ale czy np - mam wizytę o 18, o 19 odciągam mleko, a o 20 mogę podać cycka? Mój synuś zasypia przy cycku i nie wiem czy da radę bez. Ja normalnie lecze zęby bez znieczulenia, ale przy kanałowym dentystka jednak zasugerowała, żeby wziąć.

Do góry