reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, już za momencik będzie Ci lżej. A jak zobaczysz swojego Karolka, to wszystko minie. Oby do niedzieli
A łóżeczko i wózek koniecznie trzeba przetestować. Rudolf sprawdza, czy Karolkowi będzie wygodnie :-)
A łóżeczko i wózek koniecznie trzeba przetestować. Rudolf sprawdza, czy Karolkowi będzie wygodnie :-)
szyszka87
dziewczyny a ja mam teraz takie całkiem przyziemne pytanie - co sądzicie o farbowaniu czy rozjaśnianiu włosów w trakcie ciąży?
Aleksandretta
Moderator
Lawendowy cudny ten kotek!!! Masz talent! Chciałabym umieć takie cudo zrobić dla mojego dzidziusia. Teraz nie dziwię się, jak mówiłaś, że maskotki, które kiedyś wkleiłam, można zrobić samemu. U mnie nawet moja mama ma obawy, czy podoła;-) Chyba się zmobilizuję i sama spróbuję - może to nie takie trudne, jakby się mogło wydawać?
avocado piękne te poduszki
szyszka ja włosów nie farbuję, bo po prostu lubię swój naturalny kolor, dlatego nie wypowiem się. Ale gdzieś czytałam, że to mit z tym, że nie można farbować włosów w ciąży. Wszystko pewnie zależy od środka, którym chcesz farbować.
Fajny ten filmik z kotem - też mam kocura, ciekawe czy będzie dobrą niańką:-)
avocado piękne te poduszki
szyszka ja włosów nie farbuję, bo po prostu lubię swój naturalny kolor, dlatego nie wypowiem się. Ale gdzieś czytałam, że to mit z tym, że nie można farbować włosów w ciąży. Wszystko pewnie zależy od środka, którym chcesz farbować.
Fajny ten filmik z kotem - też mam kocura, ciekawe czy będzie dobrą niańką:-)
lawendowy_sen
Szyszka, farbuj włosy, pewnie, że tak. To jest mit, że nie można farbować włosów będą w ciąży. Teraz są farby bez amoniaku, a nawet jeśli będzie on w farbie, to nic się nie stanie. Przecież nie przenika do krwiobiegu.
szyszka87
a co z rozjaśnianiem? teraz jestem na etapie, że się boję wszystkiego...:/
24magda09
Witajcie kochane szyszka mam te same problemy co tytez miałam farbować włosy ale na razie zrezygnowałam z tego, może wytrzymam i i będę mieć w końcu swój naturalny:-)po za tym wszystkiego sie boje...wczoraj i dzis boli mnie mocniej brzuch jestem tym przerażona już sama nie wiem czy to dobrze, po prostu panikuje a do wtorku tyle czasu. Po za tym 'pali" mnie w brzuchu po posiłkach i po duphastonie nic mi nie pomaga,zawsze myślałam że po udanym in vitro wszystko bedzie dobrze a tu na odwrót same nerwy. ogólnie to nie mam na nic sił np.dziś to przeleżałam i przespałam caly dzien ogólnie nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzić.a nerwy mam na zawołanie strasznie krzycze...biedny ten mój M... Kochane ciezróweczki pomóżcie mi czy to sa typowe objawy...ja już wariuje,
malinuś
Witajcie moje drogie mamuśki. Nie jesdtem za bardzo na bierząco. Ale co nie co nieco podczytuję.
Szyszka co do farbowania włosów to poczekaj do końca 3 miesiąca.
Przepraszam ze tak z błędami i bez bajerów ale szpitalne warunki nie sprzyjają korzystania z tabletu.
Teraz po krótce co u mnie. Ciśnienie spoasdło. Skurcze bywają ale dostaje końskie dawki magnezu dożylnie a teraz juz do picia i luteinę. Dodatkowo juz przxyjełam 4 sterydy na szybszy rozwój płuc.
Córcia jeszcze czeka w brzusiu.
Szyszka co do farbowania włosów to poczekaj do końca 3 miesiąca.
Przepraszam ze tak z błędami i bez bajerów ale szpitalne warunki nie sprzyjają korzystania z tabletu.
Teraz po krótce co u mnie. Ciśnienie spoasdło. Skurcze bywają ale dostaje końskie dawki magnezu dożylnie a teraz juz do picia i luteinę. Dodatkowo juz przxyjełam 4 sterydy na szybszy rozwój płuc.
Córcia jeszcze czeka w brzusiu.
reklama
lawendowy_sen
Malinuś, dobrze, że jesteś pod dobra opieką i że córeczka jeszcze sobie grzecznie siedzi w brzuszku.
Każdy dzień jest ważny. Trzymajcie się dziewczyny
Każdy dzień jest ważny. Trzymajcie się dziewczyny